Matt Haig könyvek online kedvező áron

Matt Haig (1975. július 3-án született Sheffieldben, Dél-Yorkshire-ben, Angliában) bestseller brit regényíró és újságíró. Szépirodalmáról és ismeretterjesztőjéről egyaránt ismert, minden korosztály számára ír könyveket, különösen a spekulatív szépirodalmi műfajban. Számos könyve az emberi lények és a család lényegét járja körül. Haig házas, két gyermeke van, a család Brightonban él.

Matt Haig könyvek kedvező áron várnak mindenkit a book24.hu weboldalon tehát ha ön is érdekes könyveket keres, akkor mindenképpen nézzen be hozzánk hiszen ha tőlünk rendel, villámgyors kiszállításra számíthat. Haig 1975-ben született Sheffieldben. Angolt és történelmet tanult a Hull-i Egyetemen. Haig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek szóló regények és ismeretterjesztő irodalom szerzője. Ennek során gyakran ragaszkodik a fantasy (vagy spekulatív fikció) műfajához. A Miért érdemes életben maradni című nem fikciós könyve a Sunday Times bestsellerlistájának első helyére került, és 46 hétig maradt a brit top 10 bestseller listáján. Az először 1999-ben diagnosztizált súlyos depressziós betegségével, a közeli öngyilkosságról és az életbe való visszatéréséről szóló visszaemlékezéseket kritikusok, betegek és szakértők egyaránt dicsérték, a hangoskönyvben először maga Haig szólalt meg. Hasonlóan sikeres gyerekkönyvét, az Egy fiút, akit karácsonynak hívnak (2015) filmre adaptálja a Studiocanal és a Blueprint Pictures; Danny Perkins a producere, a forgatókönyvet pedig Ol Parker adaptálja.

Sophie Zeitz német fordítása 2016-ban jelent meg. Szintén 2016-ban Haig kiadta a sztori folytatását A lány aki megmenti a karácsonyt címmel. 2017-ben egy harmadik rész következett a Mikulás és én című résszel. Chris Hould illusztrálta a gyerekkönyveket. További információkért és rendelésért nem árthat benézni weboldalunkat a book24.hu-ra és itt megtekintheti a kiszállítás és a rendelés részleteit is ha éppen erre lenne kíváncsi.