Mancs őrjárat játék vásárlása online

A Mancs őrjáratnégy egy kanadai animációs sorozat, amelyet Keith Chapman írt. A sorozatot a Spin Master Entertainment és a Guru Studio készíti. A mese hazánkban is igazán elterjedt, ezért ha gyermekei kedvelik a mancs őrjáratot, érdemes benézni hozzánk.

Mancs őrjárat játék vár minden kedves érdeklődőt a jatektenger.hu weboldalt, és itt megtalálhatja teljes kínálatunkat kedvezményes árakkal, ezért megéri benézni hozzánk.  Kanadában a TVOKids műsorszolgáltató sugározza a sorozatot, a sorozat pilot epizódja 2013 augusztusában jött ki. Az első részeket 2013. augusztus 12-én sugározták az amerikai Nickelodeon csatornán. A sorozat Ryderről és a mancs őrjáratról szól. A Mancs őrjárat kezdetben hat kutyából állt, akik az egyes epizódokban segítséget nyújtanak az Adventure Bay-i embereknek. Az évszakok előrehaladtával a kalandok szokatlanabbá válnak, az ufók folyamatosan megjelennek, és természetfeletti dolgok történnek (a növények mega-növekedése). A Mancs őrjáratkutyák mindegyikének különböző felszerelései vannak a sorozatban.

A sorozatot Ronnen Harary, Anton Rabie és Ben Varadi, a Spin Master Corporation alapítói és tulajdonosai találták ki a kanadai Torontóban. A három alapító már 1994-es tanulmányai idején gyermekjátékokat forgalmazott, 2005-ben pedig a Bakugan-nal kezdtek gyereksorozatokat gyártani, amelyeket játékok köré terveztek. Amennyiben ön is rendelne mancs őrjárat kutyákat, keresse fel a jatektenger.hu weboldalt, és itt megtalálhatja a teljes mancs őrjárat kínálatot az árakkal és az illusztrációkkal együtt. Nálunk csak néhány kattintásra van szükség a rendeléshez, és a kiszállítás is villámgyorsan végbemegy. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és itt választ kap minden feltett kérdésére.

Vélemény, hozzászólás?