Liebherr hűtő akciós áron online!

A kiváló minőségű rozsdamentes acél felületnek köszönhetően a Liebherr hűtőfelület nagyon könnyen tisztítható, és sokkal karcállóbb. Az élelmiszerek optimális páratartalom és hőmérséklet (csak 0°C felett) tárolásával megőrzik vitaminjaikat és megjelenésüket, és lényegesen hosszabb ideig elállnak, a változó BioFresh páncélszekrények pedig szuperek húshoz és sajthoz, valamint gyümölcshöz és zöldséghez. A BioFreshPlus külön elektronikus vezérléssel rendelkezik az egzotikus gyümölcsök (+6°C) és halak (-2°C) tárolására.

Liebherr hűtő rendelhető a premiumhuto.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére a jobbnál jobb Liebherr hűtők készletén. A NoFrost rendszer gyors, ventilátoros, fagymentes fagyasztást biztosít az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolása érdekében. A NoFrost technológia a rögzített polcok eltávolításával sokkal nagyobb tárolókapacitást biztosít, és folyamatosan fagymentesen tartja a fagyasztót. Fenntartja a hőmérsékletet, és kikapcsol, ha az ajtó nyitva van, így energiát takarít meg és egyenletes belső hőmérsékletet biztosít. A többi statikus fagyasztóhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban lefagyasztja az élelmiszereket, és csökkenti a jégképződést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a leolvasztást.

Rugalmasabb tárolási területet is biztosít a rögzített polcok eltávolításával, nagyobb kapacitással és jobb energiafogyasztással az alacsonyabb üzemeltetési költségek érdekében. A FrostProtect modellek -15°C-os környezeti hőmérsékleten működnek anélkül, hogy befolyásolnák a készülék teljesítményét. Az IceMakerrel bármilyen alkalomra optimális minőségű jégkockákat készíthet, akár 1,5 kg/24 óra térfogatban (modellenként változó). További információkért keresse fel bátran a premiumhuto.hu weboldalt.