Lakásbiztosítás a megoldás a váratlan élethelyzetekre

Az otthont sokan a nyugalom szigeteként definiálják, azonban védelemre az ingatlannak is szüksége van, különben egy esetleges váratlan esemény során komoly anyagi problémákra tehetsz szert. Ugyanis lakásbiztosítás nélkül a kár összegének teljes megfizetése a te nyakadba szakad.

Lakásbiztosítás a megoldás, ha szeretnéd esténkénk nyugodtan álomra hajtani a fejed. A lakásbiztosítás ma már egyszerűen megköthető, akár az interneten is. Az ingatlan életünk fontos értéke, melyért több évtizedet is dolgozunk, így érthető, hogy a többség szeretné, ha élete munkája nem veszne el egy esetleges kár esetén és nem kellene mindent elölről kezdeni. Az ingatlan az az érték, mely az évek során sem veszít nagy mértékben értékéből, sőt egyre növekvő értékállóság jellemzi. Egy tűzvész vagy földcsuszamlás során egy élet munkája semmisülhet meg pillanatok, órák alatt. Éppen ezért fontos értékeink védelme. Ha ezzel te is egyet értesz, akkor valószínűleg nem a lakásbiztosításon fogsz spórolni. Ha szeretnéd otthonod biztonságban tudni, akkor érdemes a Generali Házőrző elnevezésű lakásbiztosítást megkötni, melyet a generali.hu weboldalon meg tudsz kötni egyedi igényeidre szabva.

A Generalinál négyféle biztosítás közül választhatsz, melyek számtalan kár esetén pénzügyi védelmet nyújtanak. Ezenkívül kiegészítő szolgálttásokkal tudod még biztosabbá tenni otthonod védelmét. Ha szeretnél informálódni a lakásbiztosítás áráról, akkor a lakásbiztosítás kalkulátorral tudsz a legegyszerűbben informálódni. Kár esetén igazán egyszerűen tudod bejelenteni a kárt online vagy akár telefonon, személyesen az ügyfélszolgálaton, esetleg, ha van biztosítási tanácsadód, akkor nála is tudod ezt jelezni. A generali.hu weboldalon bővebben tudsz informálódni!

Vélemény, hozzászólás?