Kútvíz szűrő online alacsony áron!

Az ólom fémszennyező anyag, amely a kútvízben, különösen a beton- vagy fémfalakkal épített városi kutakban van jelen. A kútvizekben az ólom jelenlétének másik oka a régi és rozsdás csővezetékek. Az ólom rendkívül káros szennyeződés az egészségünkre, ezért el kell távolítani az ivóvízből. A szűrőkhöz ólomeltávolító patron tartozik, amely lényegében eltávolítja az ólmot a vízből, ezzel biztosítva az ivóvíz biztonságát.

Kútvíz szűrő online olcsón elérhető a bolt.aroviz.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és mindent megtalál ami érdekelheti. A kút vize az üledékek, például homok, kavics és vas jelenléte miatt kemény lesz. Ezek az üledékek akár a háztartás csapjain is összegyűlhetnek, és lerövidíthetik élettartamukat majd növelhetik az eltömődés mértékét. Az üledékek számos egészségügyi kockázatot okoznak, ezért egészségügyi okokból el kell őket távolítani. A kútvízszűrők beépített üledékszűrő rendszerrel rendelkeznek, hogy teljesen eltávolítsák őket, és megóvják mind az Ön egészségét, mind a csaptelepeket. A kútvíz üledékszűrőit kifejezetten több rétegre tervezték, hogy először eltávolítsák a makro üledékeket, például kavicsot, sziklákat és nagyobb homokszemcséket, majd a második réteget a mikroüledékek, például a finom homok és a vas eltávolítására.

A kút vize nehézfémek és üledékek jelenléte miatt kemény természetű. A kemény víz számos problémát okoz mind az egészségre, mind a ház állapotára nézve. A kemény víz foltokat hagy a tányérokon és az edényeken, mivel nagy mennyiségű magnéziumot tartalmaz. A csaptelep és a csővezeték élettartama is csökken. A kemény víz a ruhák elszíneződésének fő oka. A kemény víz nem hoz létre habot, és a fürdést megnehezíti. Tehát a kútvíz tisztítására használt vízszűrők sokkal jobban működnek, ha egy további vízlágyítót is használnak hozzá. További részletekért és rendelésért keresse fel még ma a bolt.agroviz.hu weboldalt.