Kővédőfólia a karcolások és komolyabb károk ellen is!

Ha egy autó festékének védelméről van szó, rengeteg útmutatásra lehet szükség. Míg a jármű lakkfestékén nyugvó átlátszó bevonat úgy van kialakítva, hogy frontvédelemként szolgáljon az elemek ellen, a bevonatnak, vagyis a kővédő fóliának megvannak a maga eredendő előnyei. Bővebben ezekről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Kővédőfólia széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt a kovedofoliazas.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tudjon meg mindent arról, hogy miért is fontos a kővédő fóliázás. Halvány, repedezett, karcos, oxidált és elszíneződött átlátszó foltok láthatók az autón? Ezek emlékeztetnek minket arra, hogy mi történik, ha elhanyagolja az autó tisztítását és védelmét. Az elmúlt években megnövekedett a kereslet az autófesték-védő fóliák iránt, ami megsemmisítette ezeket a bevonat-zavarokat. Manapság a 3M autóipari festékvédő fóliák sorozata két kínálatban kapható: egy Pro sorozat (más néven átlátszó kővédő fólia) és egy színes matt változat.

A 3M fólia kínálatának népszerűsége jelentős növekedést mutatott az elmúlt években azzal a képességgel, hogy egyedi járművekhez tervezzenek fóliákat, és hogy ezek illeszkedjenek egy adott járműhöz, egyedülálló „öngyógyító tulajdonságokkal” és a gyári matt festékek többségének megfelelő képességével rendelkezzenek. Az átlagos fólia egy viszonylag vastag anyag, amelyet sokkal könnyebben telepíteni és további fedést biztosít, de nem átlátszó. A 3M fólia viszont nem ilyen. Általában kristálytiszta, sokkal könnyebb, és karcoláskor önmagát képes meggyógyítani.  Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg a kővédő fóliákról és azok fontosságáról, valamint működéséről, bátran keresse fel a kovedofoliazas.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat.

Vélemény, hozzászólás?