Kossuth rádió online műsor elérhető

A technológia fejlődése a médiumok és platformok széles körének megjelenéséhez vezethetett, de a rádiót elérhetőbbé tette azoknak a személyeknek is, akiknek nincs hozzáférésük az informatika egyéb eszközeihez, ezért a Kossuth rádió ma is nagyon releváns.

Kossuth rádió online műsor vár mindenkit mindössze néhány kattintással a musor.tv weboldalon, tehát nem árthat ide látogatni, ha ön is régóta érdeklődik a Kossuth rádió műsorai iránt. A rádió megalakulása óta, közel 100 évvel ezelőtt az illetékesek előre jelezték annak megszűnését. Újra és újra kudarcot vallanak a jóslatok, mert a rádió az egyik leginkább alkalmazkodó technológia a piacon, és továbbra is fontos réseket tölt be a fogyasztók számára. Például, amikor a televízió a második világháború után erős piaci erővé vált, a rádiót kiszorították az otthonból. A rádió válaszul alkalmazkodott a mobil és hordozható környezethez. Ma a szakértők azt mondják, hogy a streaming technológiák rombolni fogják a rádiót, de a rádió alkalmazkodik ehhez a kihíváshoz is, streaming lehetőségeket kínál, valamint sugárzott műsorokat is.

Semmi sem múlja felül a rádió azon képességét, hogy naprakész híreket szolgáltasson a legfrissebb eseményekről, valamint az időben történő hirdetésekről. Sokkal könnyebb távoli lefedettséget elérni a rádión, különösen a mai technológiákkal, amelyek kiváló minőségű hangot juttatnak vissza az állomáshoz IP-n és más hálózatokon keresztül. A Kossuth rádió sokkal több fogyasztót szállít, mint a legtöbb más média. Ennek eredményeként célzott réstervezés hozható létre és valósítható meg alacsonyabb költségek mellett. A streaming szolgáltatásoknak új útvonalat kell létrehozniuk minden hallgató számára, és a hálózat és a kiszolgáló keményebben dolgozik az egyes hallgatókkal. A Kossuth rádió nem így működik. Amennyiben többet tudna meg a Kossuth rádióról keresse fel a musor.tv-t.

Vélemény, hozzászólás?