Körömágyhosszabbító alacsony áron online!

Körömágyhosszabbításkor ne felejtse el kondicionálni a kutikulát géleltávolító kutikulaolajjal, hogy segítsen táplálni és megnyugtatni a körömágyakat és a kutikulát.  Ha belegondolunk, milyen messzire jutott a manikűrtechnológia a 21. században, nem csoda, hogy a körmök olyan mindenütt jelen lévőek a szépség szerelmeseinek körében. Valaha a hagyományos körömlakkra korlátozódtunk, kellemetlen összetevőkkel, bizonytalan rányomatokkal és terjedelmes akril hegyekkel.

Körömágyhosszabbító olcsón elérhető a marilynails.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg teljes körömágyhosszabbító kínálatunkat. Mostanra nemcsak a körömlakk tisztult meg, hanem a körömágyhosszabbítások is megmaradnak, vannak testre szabott matricák és pakolások, az akrilok ugrásszerűen terjedtek, és számos más szalonbeli lehetőség is van a körmök javítására. Az elmúlt néhány évtized egyik legnépszerűbb körömszolgáltatása a gél, egy hosszabb ideig tartó körömlakk, amelyet UV vagy LED fénnyel megköt. Egy újabb innováció a gél-manikűr univerzumban azonban a gél hosszabbítás – ez egy módja annak, hogy ne csak fessük a körmünket, hanem hosszabbá is tegyük a körmöket azonos típusú fotoiniciált polimerek használatával.

A gélhez hasonlóan a kopolimerek már összekeveredtek, és LED- vagy UV-lámpa alatt kell kikeményíteni. A folyamat az első néhány lépést leszámítva hasonló a szokásos gél manikűrhöz.  A zselés manikűr és a géles hosszabbítások között az a különbség, hogy a géles manikűr csak a természetes körömre terjed ki, míg a géles meghosszabbítás arra szolgál, hogy a természetes körömágyat hosszabb körmökig is meghosszabbítsa, de mégis valósághű megjelenést kölcsönöz. További részletekért és körömágyhosszabbító rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.