Könyvek gyerekeknek a book24-hu-n

A kétnyelvű könyvek nagyszerű forrást jelentenek, és sok gyermekkönyv két nyelven jelenik meg. Ha otthon nem magyar nyelven beszél, akkor a kétnyelvű könyvek elolvasása gyermekével szintén jobban megismertetheti a nyelvet.

Könyvek gyerekeknek a book24.hu weboldalon rendelhetőek ezért megéri benézni hozzánk ha ön is régóta keres már érdekes és minőségi könyveket gyermekeinek. Olvashat, énekelhet és történeteket mesélhet gyermekével, bármilyen nyelven érzi magát a legkényelmesebbnek. A megfelelő nyelv használata megkönnyíti a kommunikációt. Ez segít abban is, hogy az olvasás, az éneklés és a mesemondás szórakoztatóbbá váljon az Ön és gyermeke számára. Gyermeke megtanulja, hogy a szavak különböző betűkből, szótagokból és hangokból állnak, és ezek a szavak általában az oldalon lévő képekhez kapcsolódnak. Ne aggódjon, ha gyermeke nem beszéli még a nyelvet. Az olvasás tulajdonképpen segíti gyermekét abban, hogy megtanuljon magyarul. Egy másik lehetőség az, ha elolvasunk egy könyvet hangosan magyarul, vagy meghallgatunk egy hangoskönyvet magyarul, majd beszélünk a történetről gyermekével a kívánt nyelven.

A könyveket a napi rutin részévé teheti – vigye magával, hogy megossza és élvezze mindenhol. Annak megismerése, hogy mikor kell megállni, ugyanolyan fontos lehet, mint az idő megtalálása a történet megosztásához. Figyeljen gyermeke reakciójára a történetre, és hagyja abba, ha gyermeke ezúttal nem élvezi az olvasást. Bármikor kipróbálhat egy könyvet, dalt vagy történetet máskor. Készítsen rutint, és próbáljon olvasni legalább egy könyvet minden nap. Tartsa gyermekét szorosan a térdén, miközben olvas, így gyermeke láthatja az arcát és a könyvet. További információkért és könyv rendelésért online forduljon a book24.hu weboldalhoz.

Vélemény, hozzászólás?