Klíma szerelés Vas megyében

Ha klímát szereltetne és jó szakembert keres, meg kell győződni róla, hogy a szerelő rendelkezik-e F-gáz vizsgával és regisztrációval a Nemzeti klímavédelmi Hatóságnál. 2015 óta csak ilyen képesítéssel rendelkező szakember szerelhet klímát.

Klíma szerelés Vas megye egész területén telepít és karbantart klímaberendezéseket Tóth László klímaszerelő vállalkozó. Elérhető a 06308428938-as telefonszámon. Klímaszerelés előtt érdemes kikérni a szerelő véleményét, aki helyszíni felméréskor javaslatot tesz a legmegfelelőbb klímatizálási megoldásra. A készülék kiválasztása után a vásárlóval közösen átbeszélik, hogy hol lehet a legoptimálisabb működés biztosítása érdekében elhelyezni a kültéri és beltéri egységet. Az elhelyezésnél figyelemmel kell lenni a helyi rendeletre, utcafronti falra kültéri egység engedéllyel szerelhető. Úgy kell elhelyezni a kültéri egységet, hogy később karbantartáskor jól hozzáférhető legyen.

A beltéri egységet úgy helyezzük el, hogy ne zavarja mindennapjainkat, ha hálószobába helyezzük el, akkor a levegőt ne az ágyra, főleg ne a fejre fújja. Tetőtér esetén, ahol kevés a függőleges falfelület, gyakori megoldás a parapet vagy mennyezeti klímák alkalmazása. Ha a mennyezet gipszkartonból, vagy fából készült, jó megoldás lehet a légcsatornás klíma beszerelése. A padlástérben elhelyezett központi egység juttatja el a klimatizált levegőt légcsatornákon keresztül a szobákba. Ez a megoldás azért is komfortos, mert a rendszer csendes, szinte láthatatlan, mert nincsen beltéri egység. A hátránya annyi, hogy nem lehet külön szabályozni a hőmérsékletet az egyes helyiségekben. Ingyenes helyszíni felmérés miatt kérjen időpontot a 06308428938-as telefonszámon, Tóth László Vas megyében várja hívását.

Vélemény, hozzászólás?