Kepes András könyvei kedvező áron

Kepes András általános- és középiskoláit Budapesten, vagy Bejrútban és Buenos Airesben végezte. 1973-ban az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett magyar-esztétika szakos diplomát. Posztgraduális tanulmányokat folytatott az Amerikai Egyesült Államokban a Syracuse-i Egyetemen (1979), valamint miután elnyerte a Stanford Egyetem John S. Knight nemzetközi ösztöndíját, a Stanfordon (1985–1986) járt.

Kepes András könyvei kedvezményes áron megrendelhetők a book24.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keresi már ezeket a könyveket. Doktori és habilitált doktori fokozatát a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerezte (2004). Első cikkei 17 éves korában jelentek meg. Az egyetemi évek után, 1973-tól a Magyar Rádiónál dolgozott, majd a kulturális rovat vezetőjeként tevékenykedett. Nevéhez fűződik a Gondolatjel című magazin elindítása, ő hozta össze többek között a Láttuk, hallottuk című művészetkritikai sorozatot. 1980-tól a Magyar Televízió akkor induló kulturális hetilapjának, a Stúdió ’80-nak főszerkesztő-helyettese volt és egyik műsorvezetője is egyben.

1998-ban a TV2-n készítette el beszélgető műsorát, amely a Kepes címet viselte, de még abban az évben egy súlyos betegség két évre félbeszakította pályáját, és úgy döntött, visszavonul a szerepléstől. 2000-ben a Magyar Televízió képernyőjére visszatért egész estés összetett sorozatával, beszélgetésekkel, dokumentumfilmekkel. 2002-től az RTL Klub képernyőjén volt látható irodalmi sorozata, a Könyv-jelző (2002) és beszélgetős műsora, a Desszert (2005), majd dokumentumfilm sorozata, a Világfalu (2005-2006) is. Amennyiben többet tudna meg az életéről és munkáiról vagy megrendelné könyveit nézzen be a book24.hu-ra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti majd.

Vélemény, hozzászólás?