Játékkonzol kínálat várja online!

Az Xbox egy játékkonzol-márka, amelyet a Microsoft fejlesztett és birtokol. A játékkonzol televízióhoz vagy más megjelenítő médiához csatlakoztatható. Az Xbox valósághű grafikát biztosít a játékokhoz. Az Xbox online játékszolgáltatása korán befurakodta magát a Microsoft online játékpiacra, és erős versenytárssá tette a többi játékkonzollal szemben.

Játékkonzol közöttük Xbox konzol várja az ekiraly.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a legjobb konzolokat kedvező áron. A sorozat első darabja, az Xbox konzol fejlesztőbarát volt, és képes volt személyi számítógépes játékok könnyű portolására. Volt rajta egy Ethernet-port a gyors online játékhoz és négy vezérlőport a többjátékos játékhoz. Tartozik hozzá egy merevlemez a játékok és a játéktartalom mentéséhez, egy DVD-lejátszó és többjelű audio/video csatlakozások a média- és házimozirendszerek egyszerű csatlakoztatásához. A vezérlőpad analóg karokkal, irányítólapokkal és hat akciógombbal rendelkezik, és terjedelmes volt az akkori többi játékvezérlőhöz képest. Az Xbox 360 hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint elődje, de nagyobb teljesítményt nyújtott a CPU, a memória és a grafika tekintetében. Az Xbox renden kívüli végrehajtásától eltérően az Xbox 360 a sorrendben történő végrehajtást használta a CPU méretének, bonyolultságának és energiaigényének csökkentése érdekében.

Bemutatták a mozgásérzékelős Kinect perifériát, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy a kontrollerek helyett fizikai mozdulatokkal játsszanak. Az Xbox 360 bemutatta az Xbox Live Free nevű, előfizetés nélküli szolgáltatást is. Egy másik újdonság, amelyet az Xbox 360 bevezetett, a filmnézés lehetőség volt az internet segítségével. Az Xbox One a harmadik konzol az Xbox családban. Tartalmazott egy beépített akkumulátort a vezérlőhöz, és egy sokkal négyzetesebb kialakítást fogadtak el. Amennyiben megtekintené teljes konzol kínálatunkat nézzen be az ekiraly.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?