Ivóvíz tartály a legjobb márkáktól jó áron

Míg sok víztároló tartály címkéje szerint gallon kapacitású, ez nem mindig a víztároló tartály űrtartalma. Ha ez egy nyomótartály vagy egy fordított ozmózis tartály, a tartály fém membránnal és légtömlővel van felszerelve. Ha a tartály egy 32 gallonos tartály, ez a szám a tartály teljes üres térfogatára vonatkozik, ha teljesen eltávolítja a membránt és nyomásmentesíti a tartályt. A tartály kapacitása az a tényleges vízmennyiség, amelyet a tartály képes tárolni.

Ivóvíz tartály rendelhető a sunikft.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és megtekintheti a teljes készletet az árakkal együtt.  Az Ön igényeinek leginkább megfelelő tartálykapacitás az Ön egyéni otthoni, irodai vagy éttermi igényeitől függ. A víztároló tartályok mérete mindig az igények alapján történik. Ha Ön egy kávézóban dolgozik, amely fordított ozmózisos tartályból több kávéfőzőt, eszpresszógépet és jégkészítőt lát el vízzel, akkor a tartály kapacitása drámai mértékben eltér egy kéttagú családétól, amely RO tartályt használ a házban. Ha olyan víztároló tartályt talál, amely megszakításokkal vagy csökkentett nyomással képes egész nap vízzel ellátni, azt jelzi, hogy megtalálta az igényeinek megfelelő tartálykapacitást. A telepítési folyamat a víztároló tartály alkalmazásától függően eltérő lehet.

A fordított ozmózis tartályok felszerelése nagyon egyszerű, csak egy darab műanyag csőre és néhány műanyag gyorscsatlakozó szerelvényre van szükség ahhoz, hogy a tartály vezérlőszelepét a légrés csappal csatlakoztassa. Csatlakoztassa a tartályt a kút vízbemenetéhez. Győződjön meg arról, hogy a nyomástartó tartály csatlakozik a kúthoz vezető vízvezetékhez. A kútszivattyúnak közvetlenül a tartályba kell vizet pumpálnia. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne, keresse fel a sunikft.hu weboldalt.