Miben különbözik az Italwax gyanta és a hagyományos gyanta?

Ha eleged van a rövid távú, fájdalmas vagy épp kellemetlen szőrtelenítési megoldásokból, akkor ideje megismerni az Italwaxot. Ha eddig kínszenvedésként élted meg a gyantázást, akkor azt javasoljuk, hogy próbáld ki az Italwax gyantázást, amely közben akár mosolyogni is képes leszel.

Italwax gyanta rendelés által Te is elbúcsúzhatsz a makacs szőrszálaktól. A gyantázást sokan kedvelik, na persze nem azért, mert annyira kellemes eljárás, hanem azért, mert a borotvához képest sokkal tartósabb megoldást jelent. Ha borotvát használsz, az rövid távú eredményt jelent, ám fájdalommentes, a gyanta viszont hosszútávra biztosít megoldást, viszont rendkívül fájdalmas. Szerencsére nem kell kompromisszumot kötni, ugyanis van olyan megoldás, amely nem okoz fájdalmat és tartós szőrmentességet biztosít. Az Italwax biztonságos, hatékony és szinte fájdalommentes. Az Italwax nagyon hasonlít a gyantához, olyannyira, hogy a működési elve és az alapkoncepciója megegyezik vele. Viszont számos ponton eltér tőle, így sokkal kíméletesebb eljárás, mint a gyanta.

A wax használatával sokkal kellemesebb lesz a szőrtelenítés, ráadásul sokkal rövidebb ideig fog tartani a szőrtelenítés folyamata. A wax sokkal alacsonyabb olvadásponttal rendelkezik, mint a gyanta, így kevésbé kell felmelegíteni, ezáltal kevésbé égeti a bőrt. A gyanta eltávolítása elképesztően fájdalmas tud lenni. A wax esetében ez nem így van, mivel ragad hozzá a bőrhöz, ezért az eltávolítás során nem húzza a bőrt. A wax film réteget képez a bőrön, aminek következtében úgy nevezett szauna hatás alakul ki, így a pórusok kinyílnak és a szőrszálak sokkal könnyebben jönnek ki. Ha szeretnél Italwax gyantát rendelni, akkor érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba, ahol megtekintheted a kínálatot!