Italwax rendelés gyorsan és egyszerűen

A gyöngyviasz nem tapad a bőrhöz, az eltávolítási folyamat kevésbé fájdalmas és kevésbé rendetlen, mint a hagyományos viasz. Ahelyett, hogy a kiütések, vágások és irritációk miatt aggódna, csak a szőrszálak tényleges eltávolítását fogja érezni. Nem csak ez, hanem gyöngyviasz alkalmazása esetén ez ugyanolyan hőmérsékletű, mint a teste, így nincsenek égési sérülések. A gyöngyviasz még a bőr legérzékenyebb területeire is felvihető, nagy sikerrel.

Italwax vár mindenkit a probeauty.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja a teljes italwax kínálatot is az árakkal együtt. Ha érzékeny a bőre, a viaszgyöngyök sokkal szelídebbek, mint a hagyományos puha viasz. Mivel a viaszgyöngyök csak a szőrszálakhoz tapadnak (és nem a bőrhöz), sokkal kevésbé fájdalmasok, mint a hagyományos szalagviasz, amely tapad a hajhoz és a bőrhöz. Ez különösen hasznos a nagy érzékenységű területeken, mint például az arc és a bikini vonal. A bőr előkészítése után öntsük a kívánt mennyiségű viaszgyöngyöt egy mikrohullámú sütőben használható edénybe, és melegítsük 10 másodperces időközönként, közben keverjük össze, amíg el nem érjük a mézszerű állagot. Ezt követően használjon erős nyomást, és vigyen fel egy vastag réteget az olvasztott viaszgyöngyökből a szőrnövekedés irányába, és félkört alakítson ki az alkalmazás végén az egyszerű eltávolítás érdekében.

A szőrtelenítés sokak számára ijesztő feladat lehet, különösen akkor, ha ezt gyakran kell elvégezni. A viaszgyöngyök nemcsak sima bőrt biztosítanak (a gyantázott területtől függően), de nem kell olyan gyakran elvégeznie a szőrtelenítést, mivel ez megváltoztatja a szőrszálak vastagságát. A viaszgyöngyök elvékonyítják a szőrszálakat, mivel lehúzzák a szőrszálakat a tüszőjéről, ami azt jelenti, hogy tovább lehet gyantázás nélkül élni. Amennyiben többet tudna meg kattintson a probeauty.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?