Ismerje meg a perui kovaföld hatásait!

A tenmag.hu webáruházban már utántöltős változatban is elérhető, ráadásul igazán kedvező áron! A Perui Kovaföld egyedülálló terméknek számít kiváló méregtelenítő és tisztító hatásásnak köszönhetően. A Perui Kovaföld megtisztítja a nyirokkeringést, a sejteket, a bőrt, a beleket és az ereket, így mindenképp hasznos a szervezet számára!

Perui kovaföld nem csodaszer, azonban tagadhatatlan, hogy igazán jótékony hatással van a szervezetre. Az emberi szervezet különlegessége, hogy képes megújulni. Éppen ezért nem szükséges drasztikus méregtelenítő kúráknak alávetni magát. Ha egészséges életmódot él, az bőven elég! Ugyanakkor a perui kovaföld tartalmazza az emberi szervezet egyik legfontosabb tápanyagát tartalmazza, a szilícium-dioxidot, méghozzá koncentrált mennyiségben. A kovaföldek közt kilencvennégy százalékkal a Perui kovaföld a legtisztább minőségű étkezési kovaföld. Kizárólag szerkezetéből adódóan kiválóan képes kivezetni a szervezetből a nehézfémeket, baktériumokat és vírusokat. Nem kell aggódni, a perui kovaföld teljesen biztonságos, természetes, hozzáadott anyagoktól mentes, szagtalan por.

A perui kovaföld valójában nem föld, hanem az ősi kovamoszatok megkövesedett váza. Elképesztő, de mindössze egyetlen gramm perui kovaföld háromszáz négyzetméter bélfelületről képes felszívni, illetve kivezetni a gyulladásos folyadékot. Ezenkívül erősíti a természetes bélflórát is. A tiszta és egészséges emésztőrendszer sokkal hatékonyabban tud dolgozni, így az immunrendszer is sokkal ellenállóbbá válik. Ha Önnek is fontos egészsége és bélrendszere állapota, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat a perui kovaföld kapcsán, illetve megtekintheti a széleskörű kínálatot is!

Vélemény, hozzászólás?