Hűtőház bérlés és logisztikai feladatok ellátása egy helyen

A tárolás nem csak otthoni körülmények között okoz gondot, hanem a nagy cégek számára is okozhat fejtörést a különleges igényű termékek megfelelő körülmények közötti elhelyezése.

A hűtőház könnyűszerrel orvosolja rengeteg ember logisztikai problémáját. A Jég-Sziget Hűtőház monumentális területet felölelő logisztikai központja Nagytarcsán található, mely könnyen megközelíthető bármelyik magyar autópályáról. Befogadóképessége hatalmas: összesen 900 négyzetméternyi hűtőkamrával rendelkezik, ami képes 1000 db EUR raklapot elnyelni, továbbá egy sokkoló fagyasztó kamrával, ahol 10 tonnányi rakodótér található. A fagyasztási és csomagolási paraméterek napi 24 tonnára vannak kalibrálva. A rendkívül modern hűtőház 2022-ben épült, s tervezésekor figyelembe vették, hogy az energetikai adottságai ne csak a jelen korban, hanem a jövőben is megfeleljenek a követelményeknek.

A hűtőház bérlés többek között azért is kényelmes megoldás, mert az ügyfelek csak az általa nyújtott kényelmes szolgáltatást élvezik, a vele járó teendők, mint a felépítés vagy az állandó karbantartás, nem terheli őket. A Jég-Sziget hűtőház szolgáltatásai közé tartozik a fagyasztott és előhűtött termékek tárolása, illetve bérhűtése, továbbá csomagolása, átcsomagolása, fagyasztása, kartonozása és címkézése is. Tevékenységük abszolút kiemelkedő Magyarországon. Korszerű és hatékony technológiával dolgoznak, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy partnereik igényeit maximálisan kielégítsék. A hűtőház csapata nem riad meg az egyedi kérésektől sem, örömmel fogadja a meglévő és leendő ügyfelei megvalósításra váró elképzeléseit. Keressék őket további tájékoztatásért, árajánlatért a jeg-sziget.hu weboldalon található telefonszámon vagy email címen!