Homonnay Gergely könyvei akciós áron az interneten!

Homonnay Gergely Jogi iskoláit Szegeden, Pécsett és az ELTE Bölcsészettudományi Karán végezte. Dolgozott régebben fordítóként egy fordítóügynökségnél, tanított egy középiskolában, évekig újságíróként dolgozott.  15 éve kezdett el blogolni.

Homonnay Gergely könyvei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon tehát ne habozzon, látogasson el hozzánk még ma és válogasson kedvére Homonnay Gergely érdekes írásai között. Első könyve, a Puszi, Erzsi!, amely az életet macskaszemszögből mutatja be, megjelenése napján bestseller lett. Erzsébet Fenevadova, a szőrös fülű bajuszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb szőrmés macskája. Igazi véleményvezér macska, akinek az emberei útmutatásra szomjaznak. A napi huszonkét óra alvás és egyéb bokros tevékenységek mellett ezért szakított időt arra, hogy újabb remekművet diktáljon első számú szolgájának, Gergelynek. Erzsébet nem titkolja véleményét. Bármi is legyen, bátran osztja az észt, és minden szava azt bizonyítja, hogy jogosan indul az elnöki posztért, mert nincs tökéletesebb lény ezen a földön. A könyvben lerántja a leplet minden kétlábúról és négylábúról: megismerhetjük a menhelyről kukába került félszemű albínó macska rejtett múltját, de bepillantást nyerhetünk Erzsi rettegett magánéletébe is.

A jókedv végre beköltözik a világba az elnökasszony által, nem lesz gyűlölet, nem lesz széthúzás. A mindent elsöprő kormányprogram mellett egyedi és sziporkázó macskahumora a garancia. Amennyiben többet tudna meg erről a regényről és meg is rendelné, keresse fel a book24.hu-t hiszen itt megtalálhatja Homonnay Gergely összes írását is. Ha weboldalunkra látogat megtekintheti majd elérhetőségeinket is, hogy felvehesse velünk a kapcsolatot bármilyen kérdése van.