Hogyan csomagoljunk és küldjünk poharakat, hogy biztonságosan célba érjenek?

Napjainkban az egyik legegyszerűbb módja a vásárlásnak, az online rendelés. A megrendelt termékeinket kézbesítését pedig csomagküldő szolgáltatók végzik.

Hogyan csomagoljunk és küldjünk poharakat anélkül, hogy széttörjenek azok? Tartson velünk. Ha csomagot szeretnénk feladni, akkor futárt kell rendelnünk, melyet megtehetünk telefonon, vagy akár interneten keresztül is. Bármelyik opciót válaszuk minden esetben ellenőriznünk kell, hogy kaptunk-e visszajelzést az online megrendelés után. Az ilyen módon küldött csomagok átlagosan 1-2 munkanapot vesznek igénybe. A szolgáltatók szigorú szabályokhoz kötik a küldemény becsomagolásának formáját, főként, ha törékeny dolgokról van szó. A futárcég csakis abban az esetben veszi át a küldeni kívánt csomagot, ha az kellőképpen és biztonságosan be van csomagolva. Ennek érdekében mindig figyelmesen olvassuk el a szabályzatát, hogy ne ütközzünk kellemetlenségbe, hiszen ott minden fontos tudnivalót megtalálunk.

Amennyiben törékeny dolog van a csomagunkban, adott esetben poharak, akkor arra mindig térjen ki a figyelmünk, hogy a csomagoláson is feltüntessük, illetve külön közöljük a futárral, hogy a feladott csomagot fokozott figyelemben részesítse. A törékeny dolgok biztonságos utazása érdekében érdemes különféle védőrétegeket használni, mint pl. papír, buborékfólia. Első sorban béleljük ki a poharakat papírral, majd ezt követően csomagoljuk őket buborékfóliába. Ezt követően tapadófóliával vonjuk be az egészet. Az is fontos, hogy mindig egészséges kartondobozba, ha tehetjük lehetősége újba helyezzük a törékeny tárgyakat, melyek lezárásánál ne spóroljunk a ragasztóval. Amennyiben szeretne további információkat megtudni, akkor kattintson a mixpakk.hu oldalára.

Vélemény, hozzászólás?