Helyesen írnál? Segít az Akadémia!

Ha ön is arra vágyik, hogy helyesen írjon, és nem szeretné csak a Word hibajavítóját használni, akkor nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk. A helyesírási Akadémia mindenkit szívesen lát, aki fejlődni szeretne a helyesírásban.

Helyesen írnál? Segít az Akadémia megvalósítani a régen dédelgetett álmaid! Keresse fel weboldalunkat, az atpszovegiras.hu-t, és megtudhatja majd, hogy hol találhat díjtalan segítséget ahhoz, hogy könnyen és gyorsan fejlődhessen a helyesírása.  A jó helyesírás azért lényeges, mert ha helytelen az írása, akkor senki sem fogja önt komolyan venni. Az, aki nem tartja be kellőképpen a magyar helyesírás szabályait, az hiteltelenné válhat a munkaadó szemében is ha meglátnak egy hibákkal teli önéletrajzot, és lehet, hogy nem fogják felvenni álmai munkahelyére. Elengedhetetlen az is, hogy minden szövege ami az internetre kerül hibáktól mentes legyen, hiszen a kommentelők azonnal észreveszik a hibákat, és minden alkalmat megragadnak, hogy szóvá is tegyék azt.  A Word hibajavítója nem elég, ezért érdemes kipróbálni a helyesírási akadémiát, ez nagy segítség lehet.

Ha a továbbiakban is szeretne a helyesírásról és annak fontosságáról, vagy az akadémiáról olvasni, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat, az atpszovegiras.hu-t és itt minden információt megtalál ebben a témában, ráadásul eddigi munkáinkat is lehetősége lesz   megtekinteni. Weboldalunkon blogbejegyzéseket is találhat majd a helyesírásról és a szövegírásról is. Ha bármi kérdése lenne a helyesírással vagy a helyesírási Akadémiával kapcsolatban, vagy esetleg valamelyik szövegírói szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, nincs más dolga, , mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az atpszovegiras@gmail.com e-mail címre írva és itt minden kérdésére választ ad majd.

Vélemény, hozzászólás?