Házi készítésű gyümölcsös arcmaszkok a pattanások eltávolítására

A gyümölcsös arcmaszkok egészségesek és nagyon jótékony hatással vannak az arcra. Ezek teljesen természetesek, és nincs mellékhatásuk. Ha zsíros a bőre, és gyakori pattanásoktól szenved, rendszeresen ki kell próbálnia ezeket a gyümölcsös arcmaszkokat. Ezek az arcmaszkok számos ásványi anyagban és vitaminban gazdagok, amelyek elősegítik a bőr gyógyulási folyamatának felgyorsítását.

Az arcpakolások megfizethetőek, rövid idő alatt elkészíthetők és nagyon hatékonyak. Ezeknek a természetes jegyeknek a rendszeres használata segít abban, hogy bőre rövid időn belül kitisztuljon. Az alma tele van természetes antioxidánsokkal és bőrjavító tápanyagokkal. Az almalé segít megtisztítani a bőrt, és természetes fényt és puhaságot kölcsönöz a bőrnek. A pórusok természetesen kitisztulnak, és szabályozzák a túlzott zsírkiválasztást, amely a pattanások fő oka. Ennek az egészséges maszknak az elkészítéséhez le kell darálnia néhány almaszeletet, és hozzá kell adni egy evőkanál mézet. Jól össze kell ezután keverni. Ezután vigye fel ezt a maszkot a bőrére, és hagyja rajta legalább 15 percig. Ezután eltávolíthatja a maszkot. A gránátalma az antioxidánsok gazdag tárháza. Segít a bőrön előforduló kiütések és fertőzések leküzdésében. Ezenkívül segít a bőr megfiatalításában, és csökkenti a kiütések és pattanások előfordulását.

A maszk elkészítéséhez össze kell kevernie néhány gránátalma magot, és fel kell kennie az arcára. Öt percig masszírozza, és hagyja, hogy a maszk ott maradjon. Később eltávolíthatja azt. Használja ezt a maszkot hetente háromszor a tiszta és egészséges bőrért, amely pattanásoktól mentes. Ha bőre hajlamos a pattanásokra és kiütésekre, rendszeres hámlasztást igényel. A hámlasztás segít megőrizni a bőr felületét a baktériumoktól és fertőzésektől. Ezzel egyidejűleg csökken a túlzott zsírkiválasztás és a bőr fakósága is.

Vélemény, hozzászólás?