Érettségi felkészítő alacsony áron

A szóbeli és az írásbeli vizsgákat is ugyanazon struktúra szerint osztályozzák. Van egy ötelemes osztályozási skála, ahol az 5 a legjobb, az 1 pedig a bukást jelent. Nincs általános végső osztályzat, azonban minden felvett tantárgyhoz van egy végső jegy. Az érettségi vizsgát teljesítő diákokat mind a megszerzett pontszámok, mind pedig a vizsgaeredmények százalékos megadásával értékelik.

Érettségi felkészítő kedvezményes áron érhető el az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön sem tudja pontosan hogyan is készülhetne fel az érettségire. A középszintű szóbeli vizsgákat a vizsgabizottság helyben, a középszintű írásbeli vizsgákat pedig egy központilag meghatározott értékelési kulcs szerint értékelik. A belső értékelési részhez van egy központilag meghatározott útmutató az írásbeli vizsgadolgozatok javításához és értékeléséhez. A külső értékelési rész, az írásbeli vizsga 240 percig tart, és független (azaz külső) értékelők értékelik. A szóbeli vizsgát három vizsgáztatóból álló vizsgabizottság értékeli. Minden értékelési komponens a következő módon járul hozzá az általános osztályozáshoz: Írásbeli vizsga 66%, Szóbeli vizsga 33%. Az egyes egységek újraválaszthatók azokban az esetekben, amikor a vizsgázók az ő hibáján kívül nem tudták időben befejezni a vizsgát (vagyis túllépték a vizsga határidejét). Mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgaegységek újra elvégezhetők, és nincs korlátozva az egyes alkalmak száma.

Érettségi felkészítő
Érettségi felkészítő

Bár a képesítést (Érettségi bizonyítvány) egyszer lehet megszerezni, az egyes tantárgyak száma nem korlátozott. A sikeres vizsgákat különböző tantárgyakból további bizonyítványok tanúsítják, amelyek csak akkor érvényesek, ha az eredeti képesítési dokumentumhoz (azaz Érettségi bizonyítványhoz) csatolják. További részletekért és információkért nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?