Házépítés kedvező áron!

Ha házat épít az alapoktól, akkor személyre szabhatja a részleteket az életstílusának és ízlésének megfelelően – az elrendezéstől, a szekrényektől és a padlótól kezdve a mosogatókon, a világításon, a festék színein át egészen a kilincsekig! Még az alkörzetekbe épített házak is lehetővé teszik a színválasztás, a padlóburkolási lehetőségek és a befejezés bizonyos mértékű testreszabását.

Házépítés elérhető a bergerhazak.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is régóta tervezi már, hogy saját házat épít. 2020 augusztusában a meglévő lakások átlagosan 22 napig voltak a piacon! De ha már birtokában van a föld, amelyre házat akar építeni, akkor nincs versengés másokkal! Alacsonyabb karbantartás: mivel az új házak a jelenlegi építési előírásoknak megfelelően készülnek, és korszerű technológiával rendelkeznek, valószínűleg az első években nem kell aggódnia nagy javítások vagy nehéz karbantartási problémák miatt – vagyis nincsenek szivárgó tetők vagy hibás HVAC rendszerek! Ráadásul sok házépítő korlátozott garanciát vállal, ha valami meghibásodik. Alacsonyabb energiaköltségek: Az új otthonokban gyakran a legújabb energiatakarékos rendszerek és anyagok találhatók, ami általában alacsonyabb energiaszámlákhoz vezet. Kezdje frissen, mint otthonának első tulajdonosa, és élvezheti a vadonatúj rendszereket, kiviteleket és szerelvényeket.

Az épített lakások általában kulcsfontosságúak az első lakásvásárlók számára, néhány fontos tényező miatt. Először is, az új birtokok építése általában a városon kívülre esik a kijelölt fejlesztésekben. Másodsorban számos pénzügyi ösztönző létezik kizárólag az új otthonok és a meglévő lakások vonatkozásában, ideértve a csökkentett bélyegadót és az első háztulajdonos támogatását. Egy építési hitelhez csak 5 százalékos kaucióra van szükség a földtulajdonjogáig. További információkért és házépítésért keresse fel a bergerhazak.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?