A Google okos készülékei

A Google Home a Google kiemelt intelligens otthoni kínálata. Lehet, hogy később érkezett, mint az Amazon népszerű Echo csatlakoztatott otthoni készülékei, de a Google termékei ugyanolyan jók, mint az Amazon cikkek.

Manapság az Amazon nem az egyetlen cég, amely okos otthoni termékeket gyárt. A Google intelligens termékpalettája ugyanolyan jó és ugyanolyan népszerűvé válik. Az Amazon Echo Show és a Google Home Hub sok hasonlóságot mutat. Néhány kissé furcsa tulajdonság, beleértve a formájukat, a hangsegédeiket, a kínált funkciók körét stb. Mivel sok hasonlóság van, a Google Home Hub egy olyan eszköz, amelyet szinte úgy érzünk, mintha fogtuk volna már korábban. Mégis egyedülálló új funkciókat találunk benne. Például rendelkezik az automatikusan frissülő Google Fotók galériával és az Otthoni nézettel, amely egy pillantással megmutatja az egész intelligens otthonát, és hozzáadja a Google-t a dolgokhoz. Mindezt összeköti a Google asszisztens, amely okosabb, mint akkor, amikor utoljára láttuk a Google Home Max-on és a Google Home Mini-n, valamint a Google Home alkalmazás iOS-en és Android-on, amelyet párosítania kell intelligens otthoni eszközeivel.

A Google egy másik Google Assistant hangszórót, a Google Nest Hub Max-et is piacra dobta – ez az első termék, amely a Google és az intelligens otthoni készülékeket gyártó Nest új, összevont márkaneve alatt jelenik meg. Ez teszi a Google Home Hub természetes utódjává. Kombinálja a Home Hub egyszerűségét és intelligenciáját a hangszóró által kínált funkcionalitással, és megvan a lehetősége az okos otthoni ökoszisztémának, amelynek csak néhány hiányossága van. Annak ellenére, hogy milyen lehet a sajtófotókon, a Google Home Hub mindössze 178,5 x 118 x 67,3 mm, tehát a Home Hub meglepően kicsi. Valójában olyan kicsi, hogy a képernyő része körülbelül akkora, mint egy nagy telefon vagy kicsi tablet, az alapja pedig annyira vékony, hogy könnyedén felveheti és a tenyerébe helyezheti.

Vélemény, hozzászólás?