Hatékony otthoni gyógymódok a háton levő pattanásos hegek eltávolítására

Az akne sokunk rémálma. Legyen az arcunkon vagy a hátunkon. Általában vigyázunk az arc pattanásaira, de hajlamosak vagyunk elfelejteni azokat, amelyek a háton jelentkeznek. A háton levő pattanások oka a háton lévő szőrtüszők eltömődése. Ennek oka lehet a túlzott faggyúkiválasztás és az elhalt hámsejtek. Az arc pattanásaihoz hasonlóan a hátsó akne is hegeket és foltokat hagy maga után, amint csökkenni kezd.

Ezért fontos, hogy már a korai stádiumban gondoskodjunk róla, hogy ne okozzanak csúnya hegeket. Ha már vannak aknés hegei a hátán, akkor házi gyógymódokkal halványíthatja azt. Ma néhány hatékony otthoni megoldásról fogunk beszélni, amelyek segítségével gyorsabban megszabadulhat a hátsó aknés hegektől. A paradicsom az egyik legjobb összetevője a bőrápoló otthoni gyógymódoknak. A paradicsom gazdag C-vitaminban, és ismert, hogy természetes bőrvilágosító tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért nagyon hatékonyan csökkenti a hátsó aknés hegeket és a bőr elszíneződését. Csak kétfelé kell vágnia a paradicsomot, és legalább 10-15 percig dörzsölnie kell a szeletet az érintett területen. Mossa le később meleg vízzel. Ezt a gyógyszert naponta használhatja, hogy gyorsabb eredményeket érjen el.

Hogyan felejthetjük el a citromot, amikor a hegek halványításáról beszélünk? A citrom a kedvenc összetevőnk, amely segít halványítani a hegeket és a sötét foltokat, és ragyogóbb arcbőrt kölcsönöz. Egyszerűen nyomja ki a friss citromlevet, és egy vattakorong segítségével vigye fel az érintett területre. hagyja hatni 15 percig, majd mossa le hideg vízzel. A legjobb eredmény érdekében más napokon is használhatja ezt a gyógymódot. Az E-vitamin olaj az egyik legjobb összetevőként ismert, amely segít hatékonyan halványítani a bőr elszíneződését. Rendszeres használatával segíti a sérült bőrsejtek helyreállítását is. Szüksége lesz egy E-vitamin olajra vagy E-vitamin kapszulára.

Vélemény, hozzászólás?