Online érettségi felkészítő mindenkinek olcsón

A közelgő érettségire való felkészülés egyik legjobb módja, ha reflektál az előző vizsgákon elkövetett hibákra. Ez különösen akkor hasznos, ha ebben a félévben már volt vizsgája egy tantárgyból ugyanazon oktatónál. Ez azonban akkor is hasznos folyamat, ha más érettségizők régi feladatait nézi át.

Online érettségi felkészítő elérhető alacsony áron az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk, ha ön is többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan készülhet fel az érettségire. Minél többet tud a készülő vizsga formátumáról és hangsúlyáról, annál jobban felkészült lehet és jobban megismerheti az érettségit ha felteszi magának a következő kérdéseket: Mi az érettségi formátuma? Több választási lehetőség van? Rövid válaszok kellenek? Esszére van szükség, vagy ezek kombinációjára? Meddig tart? Mennyi időm lesz megírni? Hány kérdés lesz? Milyen témákat emeltek ki az előadásokon? Rendelkezésre állnak gyakorlati vizsgák? A tanulmányterv feltérképezése két-három héttel a vizsga előtt lehetővé teszi a zsúfoltság elkerülését és a stressz enyhítését!

Online érettségi felkészítő
Online érettségi felkészítő

Készítsen egy listát azokról a témákról, amelyek kelleni fognak az érettségin. Hasznos lehet a kurzus vázlatának vagy az előadás jegyzeteinek áttekintése. Ossza meg a témákat a rendelkezésére álló tanulmányblokkok között mostanáig és a vizsga között, így extra időt hagyva a nehéz témákra. Az általános áttekintés érdekében próbálja meg meghagyni pihenésre az érettségi előtti napot. A nappali időzítőn vagy egy üres menetrendi lapon jelölje meg azokat a napokat és időpontokat, amikor a listán szereplő összes témát fel kívánja fedezni. Jelölje be a témákat a listából, miután befejezte azok áttekintését. Ez segíthet a bizalom növelésében. Amennyiben többet tudna meg a felkészülésről keresse fel az erettsegi-felkeszito.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?