Flexibilis cső a lehető legjobb áron

A kipufogó flexi cső általában rozsdamentes acélból készült hajlékony cső, amely kellő rugalmasságot biztosít a kipufogóvezetéknek a jármű mozgása során. Ez segít korlátozni a repedéseket, amelyek a kipufogórendszerben megjelenhetnek, ha a cső merev volt, vagy elkerülheti a többi rész sérülését, amelyhez a cső rögzítve van.

Flexibilis cső jó áron megrendelhető az alkatreszek.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és rendeljen még ma, nem fog csalódni termékeinkben. A kipufogó flexi cső elnyeli a motor által keltett rezgéseket, megakadályozva, hogy a többi alkatrészt befolyásolják. A flexi kipufogócső fonott acélból készül, ami lehetővé teszi ezt a rugalmasságot. A flexibilis cső járműtípustól függően dupla vagy háromszoros lehet: Általánosságban elmondható, hogy a benzines autókba dupla fonott flexi cső, míg a dízel autóba háromszoros fonott flexi cső kerül. Egy bizonyos idő elteltével a jármű által a hajlékony kipufogócsőre gyakorolt ​​mozgások deformálják a csöveket, amelyek akár megrepedhetnek. A kipufogó flexi csövét is megtámadhatja a rozsda, vagy elszakadhat a túlzott nyomás miatt, ha a katalizátor eltömődik. Ha a kipufogó flexi cső sérülése felületes, akkor lehetséges lehet a hegesztés a javítás érdekében. A javítás azonban legtöbbször nem lehetséges, és a kipufogó flexi csövét újra kell cserélni.

A kipufogó flexi cső cseréje megfelelő szerelői ismeretek birtokában gyors is lehet, azonban szükséges lesz az autó felemelése, hogy könnyebben hozzáférjen az autó alatt található alkatrészhez. Ezért azt javasoljuk, hogy bízza szerelőre a cserét. A cseréhez először meg kell lazítani a kipufogó flexi cső tömlőbilincseit a leszereléshez. Ezután szerelje be az új flexi csövet. Ehhez csavarja ki a tömlőbilincseket, hogy megkönnyítse az alkatrész felszerelését a kipufogóvezetékre. Miután felhelyezte, húzza meg ismét a bilincseket. Amennyiben rendelni szeretne és többet tudna meg nézzen be az alkatreszek.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?