Az extra hotel sampon felhasználása

Noha egy utazás után függőséget okoz, ha hazaviszi őket, az ingyenes samponminták és a szállodai maradékok nagyon felhalmozódhatnak. Íme a sampon számos felhasználási módja, hogy segítsen feldolgozni a felesleget.

A sampon kiváló folyékony kézi szappan, és sokkal olcsóbb, mint bármely megvásárolható szappan utántöltő. Csak töltse fel a szappanadagolót samponnal a doboz harmadáig; töltse fel a maradék helyet vízzel, és alaposan rázza meg az adagolót, hogy minden összeálljon. Van habzó szappanadagolója? Használhatja a sampont saját habzó szappan utántöltőjének elkészítéséhez is. Csak hígítsa tovább a sampont. Próbálja ki ezt is: Adjon szódabikarbónát egy üveg samponhoz, és készítse el saját szappanját. A borotvakrém végleg lekerül a bevásárlólistáról. Egy adag sampon ugyanolyan jól működik, és soha nem hagy csúnya rozsdafoltokat a kádon. Tipp: Keverje össze a sampont és a balzsamot (vagy használjon kettőt egyben), hogy extra hidratálást biztosítson bőrének.

Takarítson meg egy kis pénzt, és csökkentse a zuhany alatti üvegek számát, ha sampont használ a testmosás helyett. Gyönyörűen habzik és remek illatú lesz. A habfürdő helyett hozzáadhat egy kupaknyi sampont a fürdővízhez, vagy keverhet egy kis sót vagy cukrot a samponba, hogy elkészítse saját testradírját. Felejtse el, hogy speciális mosószert vásároljon a kényes ruhákhoz. Egy mosogatónyi vízben kinyomott sampon elég ahhoz, hogy megtisztítsa a fehérneműt, a pulóvereket és minden mást, amit szívesen mos. Tekintse úgy, mint egy vészhelyzeti mosószer-helyettesítőt. Távolítsa el a legmakacsabb ruhafoltokat egy samponnal. Különösen jól működik az olaj- és vérfoltokon. Csak nyomjon egy kis sampont a helyére; hagyjuk állni egy kicsit, majd öblítsük le. Szükség esetén ismételje meg.

Vélemény, hozzászólás?