Hágcsó szabvány vásárlása jó áron

A létrákat olyan alkalmazásokhoz tervezték, ahol biztonságos leszállás szükséges. Ezek egyrészes hegesztett szerelvények 20′-nál rövidebb alkalmazásokhoz függőleges magasságban. Rögzített acéllétra-tartozékaink úgy lettek kialakítva, hogy további biztonságot nyújtsanak minden rögzített hágcsó számára.

Hágcsó szabvány és hágcsó kínálat várja a gravetti.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk ha ön is hágcsót rendelne méghozzá olcsón.  A létravédő az közvetlenül fölé szerelve a hágcsó mászó fokaira hogy megakadályozzák az illetéktelen használat. A létrákat telephelyünkön gyártjuk, így lehetőség van egyedi méretekre, egyedi igények szerint. Kapható horganyzott lágyacélból a BS EN ISO 1461:2009 szerint és 304-es vagy 316-os rozsdamentes acélból. A rögzítőkonzolok minden helyzethez gyárthatók, és 18 mm átmérőjű rögzítőfuratokkal együtt szállítják a különféle rögzítéseket. A 3000 mm-nél hosszabb hágcsók több részből készülnek, és csatlakozókonzolokkal és rögzítőelemekkel szállítjuk őket.

A választható opciók közé tartoznak a behúzható kapaszkodók, biztonsági ketrecek, önzáró kapuk és lépcsőfokok.  Az összes bemutatott gyártott létránk az ügyfelek igényei szerint alakítható, küldje el kérdését elkötelezett értékesítési és tervező csapatunknak. Büszkék vagyunk gyors kiszolgálásunkra. A hágcsók többféle formában, méretben és anyagból készülnek. Számos iparágban hasznosak különféle alkalmazásokhoz. A frissítés konkrétan a technológia fejlődését, a bevált iparági gyakorlatokat és a nemzeti konszenzusos szabványokat foglalja magában, hogy hatékony és költséghatékony munkavállalói védelmet biztosítson a csúszás, botlás és leesés elleni küzdelemben. A munkáltatóknak biztosítaniuk kell, hogy minden alkalmazott kövesse ezt a mászási technikát. Az összes hágcsó általános követelményei a létrákon és lépcsőkön használt lépcsők tervezési előírásaira is kiterjednek. További részletekért kattintson a grvavetti.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?