Habszivacs játszószőnyeg online rendelése

A játszószőnyegek értékes logikai és érvelési képességeket is tanítanak. Ráadásul szórakoztató módon tölthetik el az időt a szülők/gyermekek a kommunikációs és készségmegosztási munkával amelyet játék közben végeznek.

Habszivacs játékszőnyeg vár minden kedves érdeklődőt a jatektenger.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is régóta keres már gyermekének játékszőnyeget. Nálunk kedvező árakkal és szuper termékekkel találkozhat. A szőnyegen levő merész minták serkentik a vizuális fejlődést. A fekete-fehér minták általában népszerűek, mert kontrasztos árnyalatok, és mert ezek az első minták közé tartoznak, amelyeket a csecsemők észrevesznek. Az élénk, rikító színek vonzóak a baba számára, így ilyen szőnyeget is kereshet.  A csecsemő csiszolja hallási képességeit, miközben hallgatja azokat a hangokat, amelyek a különböző játékok, szövetek és kiegészítők csörgése, szorítása, meghúzása vagy rúgása közben hangzanak el. A játszószőnyeg szenzoros ingerlést kínál válogatott textúrákkal, amelyek egyedülállónak és érdekesnek érződnek a kis ujjak számára.

Az első hetek alatt otthon a baba már megelégeli, hogy bepólyázta és tisztába tette, hamarosan többre lesz szüksége, hogy szórakoztassa őket és kielégítse az igényeiket. A babaszőnyeg izgalmas és szórakoztató elterelés, amely lehetővé teszi a babának, hogy javítsa a fejlődési területeket a játékidő alatt, ami a napi menetrend elengedhetetlen része. Lehetőséget ad a szülőknek arra is, hogy kapcsolatba lépjenek a kicsikkel. Szánjon időt arra, hogy üljön, és rámutasson a karakterek különféle típusaira, amelyek a játékszőnyegen megjelennek és mutassa meg milyen hangokat adnak ki. Amennyiben játékszőnyeget rendelne keresse fel a jatektenger.hu-t és itt mindent megtalál.

Vélemény, hozzászólás?