Gyógynövényes alvássegítő mindenkinek!

Mindenki másképp reagál a melatoninra. Ezért kínálunk 500 mcg-tól 10 mg-ig terjedő adagokat ennek az alvásserkentő hormonnak a tartományában. Így akár kevésre, akár sokra van szüksége, nálunk megtalálja a tökéletes adagot, hogy segítsen megkapni a jobb egészséghez szükséges pihenést.

Gyógynövényes alvássegítő kapható a vitaminstore.hu-n. A Melatonin IR/XR innovatív, 50/50 arányú azonnali és elnyújtott felszabadulású melatonint tartalmaz, amely segít gyorsan elaludni és egész éjszaka elaludni. Azok számára, akik el tudnak aludni, de nem tudnak egész éjjel aludni, a Melatonin formula fokozatosan felszabadítja a melatonint, hogy segítsen nyugodt, egészséges alvásban. A melatonin elalvást elősegítő tulajdonságainak fokozása érdekében egyes készítményeinket további összetevőkkel egészítettük ki, amelyek elősegítik az ellazulást, szabályozzák az alvás-ébrenlét ciklusait és segítik az egész test egészségének megőrzését. A melatonin a szervezetben természetesen előforduló hormon, amelyet a tobozmirigy termel. A tobozmirigynek köszönheti, hogy segít fenntartani teste belső óráját – jelzi, mikor kell lenyugodni, és mikor kell reggel felkelni. Az életkor előrehaladtával a tobozmirigyed kevesebb melatonint termel – és ez azt jelentheti, hogy nem alszol annyit vagy olyan pihenten, mint kellene.

Ha azon kapja magát, hogy többet hánykolódik, mint szeretne, egy melatonin-kiegészítő segíthet megszerezni a szükséges ZZZ-ket. A melatonin együttműködik az Ön cirkadián ritmusával, ami segíti a természetes alvási ciklust. A jet lag, az éjszakai fénynek való kitettség, valamint a melatonintermelésben az életkor előrehaladtával fellépő természetes visszaesések egyaránt befolyásolhatják a cirkadián ritmust. A melatonin-kiegészítő bevitele segít fenntartani ezt a belső órát – így visszaállíthatja a szokásos alvási ütemtervet.