Gyermek gasztroenterológia magánrendelés online foglalással

A gyermek-gasztroenterológusok a gyermekkorú betegek egyedi problémáira összpontosítanak, ideértve a növekedést, az érést, a fizikai és érzelmi fejlődést, valamint az életkorral összefüggő szociális problémákat.

Gyermek gasztroenterológiai magánrendelés elérhető a foglaljorvost.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és tudjon meg mindent a konzultáció részleteiről. Míg sok szükségletet könnyen kezelhet a gyermekorvosa vagy az alapellátást nyújtó szolgáltató, bizonyos állapotok és betegségek esetén gyermek-gasztroenterológus speciális ellátása szükséges. A gyermekgyógyászat ezen alszakterülete nagy hangsúlyt fektet a gasztroenterológiára, különös tekintettel a nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, máj és hasnyálmirigy betegségeinek és tüneteinek diagnosztizálására és kezelésére csecsemők, gyermekek és fiatal felnőttek esetében 21 éves korig.

A gyermekeket krónikus vagy akut hasmenés, székrekedés, hányás, reflux, sárgaság, táplálkozási nehézségek, véres széklet vagy hasi fájdalom miatt gyakran utalják gyermekgyógyászati ​​gasztroenterológushoz. Ezek a tünetek számos betegséghez és állapothoz kapcsolódhatnak, mint például a cöliákia, a gyulladásos bélbetegség, a májbetegség, az ételallergia/-intolerancia és az irritábilis bélbetegség. Gyakran előfordul, hogy a gyermek elsődleges orvosa vagy gyermekorvosa egy gasztroenterológushoz utalja be a betegeket, ha emésztési problémák kezdik rendszeresen megzavarni a gyermek életét, növekedését vagy fejlődését. Azokat a gyerekeket, akik gyakran hiányoznak az iskolából, vagy folyamatos súlyos tüneteket tapasztalnak, gyermekgasztroenterológusnak kell kivizsgálnia. Időpontfoglalásért nézzen be a foglaljorvost.hu weboldalra.