Gépjárművek azonosítása rendszám alapján

A gépjárművek legfontosabb azonosítója a rendszám. Erre kerül fel egy egyedi azonosító betű- és szám sorozat, amely alapján azonosítani lehet a gépjármű tulajdonosát. Nem csupán a rend őreinek van szüksége arra, hogy be tudják azonosítani a tulajdonost, vagy meg tudják különböztetni a járműveket, hanem az autópályáknak és a különböző telephelyeknek is.

A rendszámfelismerés funkcióval ellátott biztonsági kamerák is ezt a célt szolgálják. Olyan helyekre szerelik fel őket, ahol szükséges ellenőrizni azt, hogy a gépjármű tulajdonosa fizetett-e egy bizonyos szolgáltatásért, vagy behajthat-e az adott telephelyre vagy parkolóba. Ezek a biztonsági óvintézkedések rendkívül fontososak, ha olyan helyet szeretnénk üzemeltetni, ahova csak a megfelelő gépjárműpark hajthat be, vagy olyan szolgáltatást kínálunk, amely a gépjárművekre alapozza a tarifa kiszabását.

A rendszámfelismerő kamerákat előszeretettel alkalmazzák autópályákon, repülőtereken, parkolóházakban és biztonságos telephelyeken is. Segítségükkel a rendszámfelismerés nagyon egyszerű, és kifejezetten megkönnyíti az ott dolgozók munkáját. Így mindenképpen érdemes beszereltetni azokat, ha szeretnénk megfelelően elszámolható szolgáltatást adni a gépjármű tulajdonosoknak, vagy óvni szeretnénk a telephelyünket. Ne feledje, ha szeretné megkülönböztetni a járműveket és nem kíván külön embereket foglakoztatni erre a feladatra, vagy egyszerűen ez nem megoldható, akkor bízza a rendszámfelismerőre ezt a tevékenységet. A szakemberek a legnagyobb szakértelemmel fogják kiépíteni a rendszámfelismerő rendszerét.

Amennyiben szeretne egy jól megtervezett rendszámfelismerő rendszert telepíteni, keresse fel a lineelectronic.hu internetes oldalt, ahol az Elektronika Vonala Vagyonvédelem szakemberei megvizsgálják azokat a lehetőségeket, amelyek az Ön számára a legmegfelelőbbek.

Vélemény, hozzászólás?