Furgon bérlés kedvező feltételekkel

A furgon legnagyobb előnye az egyszerű személygépjárműhöz képest, hogy hatalmas rakodótérrel rendelkezik, így még az igazán nagy méretű bútorok szállítása is viszonylag egyszerűen megoldható. Ha teherautóra van szüksége, akkor érdemes a Rima autótól bérelni.

Furgon bérlés megkönnyíti a költözés vagy a szállítás gyakran stresszes, nehéz folyamatát. Furgon bérlés nem csak rövid, hanem akár hosszútávra is elérhető a Rima autónál. Teherautó bérlésre általában akkor kerül sor, amikor nagyobb rakodótérrel rendelkező gépjárműre van szükség, azonban a furgon megvétele indokolatlan lenne. A Rima autónál a szakemberek segítséget nyújtanak a gépjármű kiválasztásánál is, ehhez azonban mindenképp egyeztetni kell velük, hogy milyen területen szeretné használni a furgont, van-e bármilyen speciális körülmény, amiről érdemes tudni. A cég több teherautója is el van látva vonóhoroggal és tetőcsomagtartóval. Ezenkívül azt is célszerű átgondolni, hogy szükség van-e utánfutó bérlésre is. A furgon bérlés minden esetben kaució befizetésével történik. Ennek összege a bérlés időtartamától, valamint az adott gépjármű típusától és méretétől függ.

A furgon bérlés során CASCO biztosítás megkötésére is van lehetőség, így az esetleges balesetekből eredő plusz költségek elkerülhetők. Ahogy minden CASCO biztosítás a piacon, úgy ez a típus is rendelkezik önrésszel, így erről mindenképp érdemes egyeztetni a szakemberekkel a bérlést megelőzően. A furgon bérlésnek köszönhetően költözéskor nem kell a költöztetőcégek szolgáltatásait igénybe venni, mely meglehetősen drága mulatság lehet. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a témában, illetve elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a furgonberlesm1m7.hu weboldalra, ahol mindent megtalál egy helyen!