Francia síterepek kedvezményekkel

A „hatszögben” eltöltött nyaralás nem csak a nyugodt síközponti életmódról és a nyüzsgő après-ski-ről szól, van egy bizonyos „Je ne sais quoi”, amelyet csak Franciaország tud nyújtani, amit más országok nem.

Francia síterepek kedvezményes árakkal és szuper ajánlatokkal elérhetőek, csak keresse fel az axa-assistance.hu-t és itt mindent megtalál ezzel kapcsolatban.  A Peak Retreats által kínált legtöbb francia Alpok síparadicsom az autópálya-kijáratok és a vasútállomások közelében található, vagy könnyen megközelíthető a repülőterekről. Az olyan síterületek, mint a Grand Massif, a Portes du Soleil, az Aravis, a Paradiski, a 3 Vallees és a Mont Blanc, mind viszonylag gyorsan elérhetők, ha az Eurotunnelen keresztül vezet, mivel Calais-ból kevesebb mint 9 óra alatt elérheti üdülőhelyét. A Bourg St Maurice-ba közlekedő Eurostar sívonat jól szolgálja a Paradiski és a Tignes Val d’Isere területeket, míg a Moutiers-i vonat a 3 Valleys síterületre és Paradiski egy részére is alkalmas. Genf, Chambery vagy Grenoble repülőterei gyors transzfert kínálnak a francia Alpok síközpontjaira, néhány mindössze 1 órán belül odaér.

Franciaország ikonikus kötődése a lenyűgöző ételekhez és borokhoz hasonlóan erős a francia Alpokban. A síelőket a hegyi és falusi éttermek fantasztikus választéka várja, amelyek nemzetközi és helyi ételeket kínálnak. A szavojai kedvencek, mint például a raclette, a fondü és a tartiflette, elengedhetetlenek az alpesi konyha élvezeteihez. A régió számos sajt- és borfajtájáról is híres; beleértve a Tomme de Savoie, Bleu de Bresse, Reblochon, Saint-Marcellin és Vacherin sajtokat, valamint Beaujolais, Côtes du Rhône és Savoy borokat. Ha több információt szeretne megtudni a francia síterepekről, keresse fel az axa-assistance.hu-t.