Forradalmi Adamo hinta

Kell annál több, ha a baba és anya is boldog? Az Adamo hinta által a csöppségek játszva fejlődhetnek, illetve ellazítja és megnyugtatja őket, vagy, ha éppen álmos, akkor egy pillanat alatt elaltatja. Hihetetlenek hangzik és mégis igaz.

A nem csak a tudomány, de a tapasztalat is azt mutatja, hogy a legtöbb baba nagyon szeret hintázni, ezt pedig a szakértők azzal indokolják, hogy a babák hintázás közben, olyan élményeket élhetnek át, mint még mikor az anyuka pocakjában voltak. Az Adamo hinta azt a pihe puha érzést biztosítja számukra, illetve azt a biztonságérzetet, melyet eddig még csak odabent élhettek át. Ennek a biztonságérzetnek pedig az a következménye, hogy ellazulnak és megnyugszanak, vagy éppen el is alszanak hintázás és játszás közben. Az Adamo hinta különlegessége abban rejlik, hogy egy ponton van rögzítve és a rugónak köszönhetően minden irányba tud mozogni. Ráadásul ezek az Adamo hinták idősebb korban is használhatóak, amikor már a babákban tudatosul a játék és ténylegesen élvezni kezdik a hintázást. Az Adamo hinta nem csak a baba, de az an yuka örömőre is lehet.

Sokszor sok szülő esik abban a hibába, hogy mikor a babák sírnak, a szülők ösztönösen felveszik őket és ringatni kezdik, hogy megnyugodjon. Ám ennek általában az lesz a következménye, hogy elkapatjuk őket és végül vissza élnek ezzel és csak azért is sírni fognak. Ám, ha rendelkezünk egy Adamo hintával, akkor erre nem kerülhet sor, hiszen az anyai ringatást, lecserélhetjük egy nyugtató hintázásra. Az effajta hinták már 0 kortól használhatóak, mivel a termékek kizárólag természetes anyagokból készülnek. Ahhoz, hogy az Adamo hinta elérje a végleges formáját, több év kísérletezés előzte meg, ugyanis a legjobbat szerettük volna nyújtani a kis csöppségek számára. Minden hinta 30 napos próba idővel vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?