Fogfájásra gyógyszer rendelhető online

A fogfájás a fogakban és az állkapocsban, valamint azok körüli fájdalomra utal, amelyet általában a fogszuvasodás okoz. Sokféleképpen érezhet fogfájást. A fogfájás jöhet és mehet, vagy állandó lehet. Az evés vagy az ivás súlyosbíthatja a fájdalmat, különösen, ha az étel vagy ital meleg vagy hideg.

Fogfájásra gyógyszer kapható a gyogyline.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és mindent megtudhat a gyógyszerekről amelyeket alacsony áron rendelhet. A fájdalom lehet enyhe vagy súlyos is. Lehet, hogy „éles” érzése van és hirtelen kezdődik. Éjszaka rosszabb lehet, főleg ha fekszik. Az elveszett tömés vagy a törött fog néha megindíthatja a fájdalmat. Néha nehéz lehet eldönteni, hogy a felső vagy az alsó fogban jelentkezik-e a fájdalom. Amikor az alsó fog érintett, a fájdalom gyakran olyan lehet, mintha a fülből származna. Más felső fogak fájása olyan érzés lehet, mintha az orrmelléküregekből, az arccsontja és a homloka mögötti kis, levegővel töltött üregekből származna. Az állkapocsnak a fertőzött foghoz közeli területe szintén fájó és érzékeny lehet. A parodontális betegség egy bakteriális fertőzés, amely a fogakat alátámasztó lágy és kemény struktúrákat érinti.

Ha egy vagy két napnál hosszabb ideig fáj a foga, a lehető leghamarabb keresse fel fogorvosát, hogy kezelje. Minél tovább hagyja, annál rosszabb lesz. Ha a fogfájását nem kezelik, a foga végül megfertőződik. Ez általában fogászati ​​tályoghoz vezethet, súlyos és folyamatos lüktető fájdalommal. A fájdalomcsillapítók, például a paracetamol és az ibuprofen, csökkenthetik a fájdalmat és a kényelmetlenséget, amíg vár. A 16 év alatti gyermekek nem kaphatnak aszpirint. További részletekért és információkért keresse fel a gyogyline.hu weboldalt és itt mindent megtudhat erről a témáról.

Vélemény, hozzászólás?