Flow élmény

A flow a szabadulószobákban is megtapasztalható, ezért válasszon bátran öt különböző szabadulószobánk közül, ahol érdekes feladványokkal és fejtörőkkel találkozhat, tehát ha ön szeretné írni a forgatókönyvet, akkor válasszon egy szabadulószobát ahol csak önön és csapatán múlik a szabadulás.

Flow élmény vár mindenkit szabadulószobáinkban ezért itt a helye nálunk az exittheroom.hu weboldalon és itt jelentkezhet bármelyik szabadulószobánkba hogy új rejtélyekkel és izgalmakkal ismerkedjen meg. A szobákban rejtvényekkel és fejtörőkkel fog találkozni, és 60 perce lesz kijutni egy adott szobából. A szabaduló szoba sokak számára csak egy szórakoztató játék. Azonban a komoly tudományos elméletek megerősítik, hogy miért is érzi magát ilyen jól a szobákban. A kifejezést flow-élménynek nevezzük. A flow vagy áramlás olyan állapot, amikor teljesen elmélyül valaki abban, amit csinál. Ebben az esetben az idő és a külvilág eltűnik. Ebben az esetben mindenki koncentrált, hatékony és uralja magát. Az áramlás a hajtóerőt adja, amely kiemeli őket az átlagemberek közül.

Flow a szabadulószobákban is tapasztalható

Tény, hogy a jól ismert magyar pszichológus, Csíkszentmihályi Mihály flow elmélete nagyban hozzájárult a szabadulószobák elterjedéséhez. A flow elmélet szerint az ember a legjobban akkor teljesít, ha kizárja a külvilágot annyira elmélyül a feladatában. A flow-élmény azonban nem csak a teljesítményt javítja, hanem a boldogsághoz is hozzájárul. Csíkszentmihályi szerint, aki gyakran tapasztalja a flow-élményt, annak az életminősége is jobb. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a flow élményről vagy esetleg megtekintené szabadulószobáinkat akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel bátran az exittheroom.hu weboldalt hiszen itt videókat is nézhet majd a szabadulószobákról.

Vélemény, hozzászólás?