Finom és ínycsiklandó Laguna sushi alacsony áron

A modern sukiyakihoz hozzáadott összetevők közé tartozik a csirke (tori-suki), a hal (uo-suki), az udon tészta (udon-suki), a negi, a shiitake gomba, a shirataki és az enyhén grillezett tofu. Nyers tojást is használnak mártásként, és párolt rizst kínálnak fel hozzá fekete szezámmaggal. A vékonyra szeletelt marhahúst általában sukiyaki-hoz használják, bár korábban az ország bizonyos részein (nevezetesen Hokkaidō és Niigata) a sertéshús is népszerű volt.

Laguna sushi vár minden kedves érdeklődőt a legfinomabb sushi ételekkel és klasszikus japán suimono levesekkel, tehát nézzen be a lagunaetterem.hu-ra és itt megtalálhatja a menünket és az árakat is. A klasszikus japán őszi leves, Suimono (tiszta leves) szezonális matsutake gombával, tofuval és mitsuba gyógynövényekkel készül, tiszta dashi húslevesben. Teljesen tápláló és tele van egészségügyi előnyökkel. Ha Ön tapasztalt gombatermelő vagy gombaművelő, akkor valószínűleg hallott a matsutake gombáról. Az illatos gomba bizonyos fenyőfafajok közelében található, a matsutake nagy szilárd, elefántcsont színű gomba. Japánul a matsu fenyőt, a take pedig gombát jelent. Különlegesebb íze és illata van, mint más ételeknek. Képzeljünk el egy gombát, amelynek fenyőfa illata rendkívül koncentrált. A Matsutake különleges helyet foglal el a kulináris világban Japánban, akárcsak a szarvasgomba a franciák számára.

Mi is határozottan hiszünk abban, hogy a matsutake fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár, és az egyik a rákhoz vezető szabad gyökök csökkentése. A japánoknak sokféle készítményük van erre a sós gombára. Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy élvezze ezt a nagyra értékelt gombát, ha egyszerűen grillezi, és csak szójaszósszal és mirinnel fűszerezi. Más ételek, például rizs vagy chawanmushi infúziójához is használjuk. Amennyiben megtekintené kínai és japán menünket nézzen be a lagunaetterem.hu-ra és megtalálhatja a teljes menüt.

Vélemény, hozzászólás?