Az alkohol dörzsölésének háztartási felhasználása

Szinte mindenkinek van egy üveg alkoholos itala a gyógyszeres szekrényben. Antiszeptikus tulajdonságai miatt van szüksége rá, de sok más módon is felhasználhatja. Itt az ideje, hogy működjön az üveg. Íme néhány praktikus háztartási felhasználási mód az alkohol dörzsölésére.

A filctoll nem olyan állandó, mint azt a neve sugallja. Használjon dörzsölő alkoholt, hogy eltávolítsa azt a kemény felületekről, például munkalapokról, műanyagról és számtalan más helyről. Csak nedvesítse meg, és törölje le. Ez egy nagyszerű tipp, amelyet észben kell tartani.  Pénzt takaríthat meg saját jégcsomagok elkészítésével. Csak alkohol és víz dörzsölése szükséges. És egy műanyag zacskóra. A fürdőszobai tükrök képesek összegyűjteni a hajlakkot és a kifröccsent fogkrémet. Csak permetezze be a tükröt dörzsölő alkohollal, és törölje le. Leszed minden szennyeződést, és csíkmentes ragyogást hagy maga után. Dörzsölő alkohollal eltávolíthatja a hajlakkot a fürdőszobai mosogatóról, a padlóról, a hajkefékről és minden más formázó eszközről. Távolítsa el a csapok szennyeződéseit és a rozsdamentes acél mosogatójának foltjait alkoholos törléssel. Ha rozsdamentes acélból készült eszközei vannak, azt ujjlenyomatok és foltok eltávolítására is használhatja.

A dér levakarása a szélvédőről a hideg éghajlaton az egyik legnagyobb téli irritáció. Az alkohol dörzsölése távol tarthatja a fagyot. Csak keverjen össze egy rész dörzsölő alkoholt nyolc rész vízzel, és vigye fel az oldatot az autó ablakaira, nehogy fagy képződjön rajtuk. A hatékonyság fenntartása érdekében ismételje meg az eljárást minden alkalommal, amikor autóját mossa, és heves esőzések után. Törölje le a mobiltelefonokat, a számítógép billentyűzetét és más nagy teljesítményű eszközöket alkohollal enyhén megnedvesített ronggyal, hogy eltávolítsa a gombokról a felhalmozódott szennyeződést és piszkot. A kézfertőtlenítő használata mindenhol jó ötlet.

Vélemény, hozzászólás?