Filmbox műsor várja online

A FilmBox egy televíziós állomás, amely kizárólag filmeket sugároz. Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában sugároz. Az SPI International forgalmazó cég filmbázisa 1300 filmet tartalmaz. Az SPI International Közép-Európa egyik legnagyobb független filmforgalmazója.

Filmbox műsor tekinthető meg online a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és itt megtalálhatja a teljes heti műsort is a maival együtt. Az alapverzióval együtt a következőket sugározzák: Extra (HD), Premium (HD), Plus és Family. Az Arthouse, az Action és az Basic verziókat külföldön is sugározzák. A csatorna 2010 szeptemberében indult Magyarországon a FilmBox Plusszal együtt. 2013 októberében régi logóját megújították. A Digi kivételével minden nagyobb szolgáltatónál elérhető. Ez az egyetlen prémium filmcsatorna Magyarországon, amelyre nem lehet külön felárcsomagban előfizetni.  A FilmBox és az LG nemzetközi promóciós kampányt folytat, amely lehetővé teszi az LG Smart TV felhasználók számára, hogy egy hónap ingyenes hozzáférést élvezhessenek az élő TV csatornákat és hatalmas VOD könyvtárat kínáló FilmBox Live alkalmazáshoz.

A FilmBox egy világszerte működő platform, amely élő közvetítésű tévécsatornákat és gazdag filmkönyvtárt tartalmaz. Az előfizetőknek megállás nélküli hozzáférést biztosít 1000+ filmhez és más igény szerinti tartalomhoz. Ezenkívül az alkalmazás tartalmazza az SPI International / FilmBox összes lineáris csatorna portfólióját. Amennyiben megtekintené, hogy valójában milyen műsorokat és filmeket tekinthet meg a Filmbox csatornán, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a musor.tv weboldalra és itt megtalálhatja a teljes műsort is a korhatárokkal és azzal együtt, hogy melyik műsort tekintheti meg éppen HD minőségben.

Vélemény, hozzászólás?