Féltengely felújítás, árajánlat után akár 24 órával

Az emberek nem szeretik hosszú időre nélkülözni autójukat, mivel igen megnehezítheti a mindennapi logisztikát. Éppen ezért, ha úgy adódik, hogy szervizbe kell adni, az első két kérdés általában az árra és a javítási időre vonatkozik, meghibásodástól független.

A féltengely felújítás az általános javítási munkálatok közé sorolható, s a CardanGO cég szakemberei ezt a javítást akár az árajánlat megadása után 24 órával már véghez is vihetik. De mi is az a féltengely, s miért kell felújítani? A féltengely feladata, hogy közvetítse a nyomatékot a hajtott kerekek felé. Meghibásodása esetén a gépjármű sofőrök furcsa, kereplő hangot hallhatnak teljesen alátekert kormányállásnál, de az sem meglepő, ha némi rezonancia érzékelhető a gyorsítás során, fokozattól függetlenül.

A féltengely felújítás szükségessége általában akkor kerül szóba, amikor a gumiharang szakadása vagy elkopása miatt szennyeződéssel keveredik a kenőanyag. Ennek elkerülése érdekében érdemes néha ellenőrzés alá vonni a féltengelyt körülölelő gumiharangok épségét. A cardango.hu csapata több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött garantálja az alapos munkavégzést, nem csupán a féltengely felújítás során. A szervizelés menete nem bonyolult. A szakemberek felmérik a javításra vagy cserére szoruló elemet, majd ezután adnak árajánlatot. Ily módon elkerülhető a menet közben felmerülő többletköltségek miatti aggodalom. Természetesen a javítási határidőt is az anyagiak kikalkulálásával együtt tudják meghatározni a CardanGO munkatársai. A cég nem csak féltengely felújítással, hanem kardántengely, kormánymű, lendkerék és számos egyéb gépjárműveket érintő problémával is foglalkozik. Céljuk az ügyfelek elégedettsége, melyet kedvező árakkal, rugalmassággal, szakértelemmel évek óta sikerül is elérniük! Keressék őket bátran!