Fali lámpa készlet óriási kínálattal

A hűvös tapintású LED fali lámpa az egyik legjobb, amit találhat, vezetékes és plug-in változatban is elérhető. Vannak olyan fali olvasólámpák is, amelyek mindkét stílust ötvözik az egyszövetből készült ernyős lámpákkal, amelyekhez további olvasólámpák vannak csatlakoztatva. Bővebben ezekről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Fali lámpa rendelhető az egloshop.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt megtekintheti a legjobb fali lámpákat. Egy nagy sminktükörhöz jó választás egy vízszintes LED rúd a tükör felett. Szerelje fel a lámpatestet úgy, hogy a középpont körülbelül 78″-ra legyen a padlótól. A legjobb megoldás az, ha minden izzó fölött van egy árnyékoló/diffúzor, hogy egyenletesen szórja szét a fényforrást. Sokoldalú lámpatestek minimális profillal és kiváló, kiváló minőségű fénykibocsátással rendelhetők nálunk. 2700K (nagyon meleg fehér), 90 CRI fényük egyenletes megvilágítást biztosít, tükröződés nélkül. Sokféle hosszúságban kaphatók, és különösen jól néznek ki, ha függőlegesen vannak felszerelve a tükör mindkét oldalára, de vízszintesen is felszerelhetők a tükör fölé, így könnyen megtervezheti a fürdőszobai sminkvilágítást a saját stílusának és igényeinek megfelelően.

Vegye figyelembe a szoba méretét is. A nagyobb helyiségekben több, mint egy falból érkező fényforrásra van szükség, például egy mennyezeti lámpatestre. Végül a fürdőszobában lévő fali lámpatesteket be kell zárni, hogy a fény egyenletesen szórjon szét a térben. Szereljen fel fali világítást a lépcsőházban, hogy megvilágítsa a sétálóutat és megelőzze a sérüléseket, valamint díszítse a területet.  Amennyiben még ennél is többet tudna meg és megtekintené a fali lámpák árait és illusztrációit nézzen be bátran az egloshop.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?