Modernizálja és frissítse otthona világítását

Vigyen több fényt otthonába a következő tippekkel. Az izzóktól és kapcsolóktól kezdve a lámpatestekig és lámpákig az egyszerű változtatások segítenek feldobni a dolgokat. Szereljen fel fényerő-szabályozó kapcsolót annyi lámpára és világítótestre, amennyire csak tud.

A fürdőszobában megnyugtató hangulatot teremthet a fürdéshez. A hálószoba romantikusabbá válik. Ön szabályozhatja otthona fényének intenzitását, ugyanakkor energiát takaríthat meg. Sötét sarkokhoz használjon fémdobozos lámpákat. Különféle stílusban megvásárolhatók, és csak csatlakoztatni kell őket, miközben a fény a sötét területre irányul. Ezek kicsik, és kiválóan használhatók cserepes padlón, vagy láda vagy szekrény tetején. Ügyeljen arra, hogy álcázza a lámpatestet, és csak élvezze a fényt. Helyezzen el szekrény alatti világítócsíkokat a konyhában, az íróasztalon vagy a dolgozószobában. A fény közvetlenül a munkaterületre világít, és megkönnyíti a munkát. Kapcsolja ki őket, amikor elhagyja a helyet. Adjon dekoratív lámpát a könyvespolchoz. Ez nem csak megszakítja a könyvek hosszú sorát, hanem megkönnyíti a keresett könyv megtalálását.

Helyezzen el egy kis díszlámpát a konyhába vagy a fürdőszobába, egy sarokba tolva. Éjszakai lámpaként szolgálhat, de dekoratív is lehet. Győződjön meg arról, hogy otthonának minden helyiségében van egy lámpa, amely a bejáratnál lévő tompított fali kapcsolóhoz csatlakozik. Bekapcsolhatja, amikor belép a szobába, majd leállíthatja a világítást, ahogy megtalálja az utat. Ha az asztalnál korlátozott a hely, szereljen fel olvasólámpát a falra az ágy vagy a nyugágy közelében. Öröm lesz olvasni! Távolítsa el az unalmas mennyezeti szerelvényeket, és szerelje fel a lámpákat a helyiségben. Bár előfordulhat, hogy ehhez szakember segítségét kell kérnie, megéri! A fényt műalkotásokra, olvasósarkokra vagy munkaterületekre irányíthatja. Világítsa meg műalkotásait a tetejére erősített kis lámpatestekkel.

Vélemény, hozzászólás?