Etetőkocsi online alacsony áron elérhető!

Az etetőkocsi nagy rekeszében 100 font, a két kis rekeszben pedig 50 font étel fér el az állatok számára. A nálunk kapható etetőkocsi minden éghajlaton és körülmény között ellenáll a mindennapi igénybevételnek. Küllős kerekei vannak a kemény átkelés megkönnyítésére és duplafalú, vastag zsanéros ajtókon is könnyen át lehet kelni ezekkel.

Etetőkocsi online olcsón várja a gravetti.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el hozzánk és itt megtekintheti a teljes készletet az árakkal együtt. Ez a strapabíró, könnyű, könnyen használható kocsi, megbízható segítő kéz a különféle stabil munkákhoz. Az acél vázszerkezet porszórt bevonatú, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A varrat nélküli kád kipattan az egyszerű lerakás vagy tisztítás érdekében, és 3 év törési garanciával rendelkezik. Tökéletes eszköz minden farmhoz vagy istállóhoz. Az elérhető legnagyobb, legerősebb etetőkocsi (8 köbláb). Akár 240 font takarmányt, zabot vagy bármilyen választott gabonát képes tárolni. Az erős kettős fedelek három rekeszt fednek le, amelyek mindegyike 60 fontot tart. A kényelmes fogantyús tálcán akár gallon méretű tartályok is elférnek, így könnyen hozzáférhet táplálékkiegészítőihez. Karbantartást nem igénylő, egyenként 300 font teherbírású kerekekkel van megtámasztva.

Könnyen használható, könnyen tisztítható etetőkocsit kaphat nálunk, amely számos felhasználási területtel rendelkezik a farmon vagy istállóban. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni és már gondolkodott a rendelésen, keresse fel még ma a gravetti.hu weboldalt és itt mindent megtalál mi érdekelheti ezzel kapcsolatban. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk az etetőkocsikkal és az árakkal kapcsolatban.