Esővíz szikkasztó online rendelése egyszerűen

Egy 120 literes esővízgyűjtő szikkasztó tömb (szikkasztó szekrény) súlya 6 kilogramm, és futárszolgálattal eljuttatjuk bárhova az országba, akár lapra szerelve is. A szállítási díj a csomag méretétől és súlyától függ. Több szikkasztó rendelése esetén kérjen ajánlatot weboldalunkon.

Esővíz szikkasztó online rendelés vár mindenkit a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és itt megtalálhatja a kínálatot az árakkal és a rendelés részleteivel együtt. Egy szikkasztó láda összepattintható elemekből áll, 2 darab 40 x 40 cm-es véglapból és 4 darab 40 x 80 cm-es oldallapból és 5 darab 395 mm hosszú pvc cső merevítőből áll. A merevítők száma 23-ra növelhető, attól függően milyen terhelésnek lesz kitéve ez a szikkasztó. A szikkasztó teljes kivitelezéséhez szükséges kalkulációhoz segítség lehet a geotextília ára, a pvc cső ára és a terepszinti csapadék bekötő, befogadó idom ára ami lombfogó kosárral rendelkezik. A szikkasztó blokkok, zöldterületi, gyalogos forgalmú területeken alkalmazó személyautó terhelésre, vagy keréknyomvonalba eső területre nem alkalmas, maximum 4 sorban egymásra helyezve azt és minimum 70 cm teherelosztó földtakarással igen stabil szerkezetet képez. Az elemek közvetlen terhelésre nem alkalmasak. Mindenképp fagyhatár alá kell építeni, felülről ez az egyik kritérium, alúlról pedig a talajvíz okozhat helyenként gondokat, magas fekvő talajvizes területbe tehát nem építhető be.

A szikkasztó blokkokat csak egymás mellé, vagy fölé kell helyezni, geotextíliával gondosan beburkolni és a környezet tömöríteni. Egymáshoz rögzíteni nem szükséges. A szellőző cső opcionális, a bevezető szabad gravitációs pvc cső felső harmadában történik az amúgy nem légmentesen zárt szikkasztóból való kiszorított levegő távozása. A szellőző cső beépítésének előnye, hogy az esetleges eliszaposodás mértékét figyelemmel kísérheti. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a sunikft.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?