Esővíz elvezetés magas színvonalon és minőségben

A Sunikft mind szakértői tanácsokat, mind pedig megfelelőségi kötelezettség teljesítéséhez szükséges megoldásokat nyújt Önnek. Az esővíz elvezető olyan cső, amely az esővizet az épületből, jellemzően a tető ereszcsatornájából egy vízelvezető rendszerbe vezeti. Néha lefolyócsőnek, tető lefolyócsőnek vagy vízelvezetőnek is nevezik.

Esővíz elvezetés várja magas minőségben a sunikft.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent megoldásainkról még ma. Felszíni vízelvezetés akkor történik, amikor az esővíz egy ingatlanra esik és elfolyik. Az ingatlanokra hulló esővíz nagy része a tíz csatornatársaság tulajdonában lévő közcsatornákba folyik le. Ezek a cégek felelősek az esővíz eltávolításáért és feldolgozásáért. Ha az ingatlanból a csapadékvíz közcsatornába kerül, a felszíni víz elvezetéséért a csatornaszámlán keresztül kell fizetni. Ha a csapadékvíz nem folyik le az ingatlanról a közcsatornába, mert van áztatója, akkor felszíni vízelvezetési kedvezményre lehet jogosult. A társaságok nem ismerik a területén lévő összes egyedi ingatlan felszíni vízelvezetési elrendezését. Ez azt jelenti, hogy általában kérelmezni kell a visszatérítést. Az utakról és gyalogutakról lefolyó víz a közcsatornába folyik.

Ez az úgynevezett autópálya-vízelvezetés. A vízügyi társaságok a jogszabályok értelmében megtéríthetik ügyfeleiktől az autópálya-elvezetés költségeit, függetlenül attól, hogy milyen mértékben részesülnek közvetlenül az útrendszerből. A vízelvezető technológia minden területen alkalmas a rendelkezésre álló vízmennyiség növelésére. Száraz és félszáraz területeken a leghasznosabb, ahol más vízforrások szűkösek. Amennyiben többet tudna meg erről és esővíz elvezető berendezéseinket szeretne megrendelni, nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra és itt mindent megtalál.