Ellin Carsta könyvek rendelése egyszerűen

Petra Mattfeldt 1971. november 30-án született német író, álnevei: Caren Benedikt, Ellin Carsta. Petra Mattfeldt egy észak-németországi kisvárosban nőtt fel. Jogi és közjegyzői képzést végzett, majd szabadúszó újságíróként dolgozott. Bővebben róla weboldalunkon olvashat.

Ellin carsta könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket még ma és megvásárolhatja Ellin Carsta legismertebb könyveit. 2010-ben Caren Benedikt álnéven kiadta első történelmi regényét, a The Enemies of the Drapert. Más történelmi regényei, például Az illatos varrónő ezután következtek. 2014 elején Petra Mattfeldt néven jelent meg első krimije, a Második halál, amely Falko Cornelsenről szól. Emellett történelmi regényeket ad ki Ellin Carsta néven. 2017 és 2019 között Mattfeldt a Bookspot Verlag menedzsmentjében dolgozott. Carsta 2019 májusában megalapította a Maximum Verlags GmbH-t, amelynek egyedüli ügyvezető igazgatója. Az írónő Bréma közelében él férjével és három gyermekével. Ellin Carsta íróként különösen elfoglalt. Különböző álneveivel különböző műfajokban ír, és sok könyvet alkot. Ehhez passzol kedvenc szava is: „tenni”.

A legjobb visszajelzések a könyveiről a lipcsei könyvvásáron érkeztek. Nagyon világos véleménye van a rasszizmusról is, és mindig elkötelezett amellett, hogy soha többé ne bánjunk másokkal olyan lekezelő kegyetlenséggel, mint a könyvei egyes szereplői. Mindenesetre odament hozzá egy fiatal fekete nő, aki azt mondta, hogy nagyon szereti a könyveit, és nagyon örül, hogy mennyire fontosnak tűnik számára ez a téma. Amennyiben önt is érdekelnék Ellin Carsta érdekes regényei, nézzen be a book24.hu weboldalra. Weboldalunkon megtekintheti teljes könyv kínálatunkat és a könyvek illusztrációit is az árak mellett.