Életjáradék bárkinek jó feltételekkel

Az életjáradékok az átalányösszeg befizetése után azonnal megkezdődhetnek, vagy strukturálhatók halasztott juttatásként. Ilyen típusú járadékra példa az azonnali fizetési járadék, amelyben a kifizetések azonnal az átalányösszeg kifizetése után kezdődnek.

Életjáradék vár mindenkit az eletjaradekhivatal.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és itt mindent megtudhat. A halasztott életjáradék ellentéte az azonnali járadéknak, mert nem kezdik el kifizetni a kezdeti befektetés után. Ehelyett az ügyfél meghatározza azt az életkort, amelynél meg szeretné kezdeni a biztosítási társaságtól a kifizetések fogadását. Az életjáradékok általában rögzítettek vagy változóak lehetnek. A fix járadékok rendszeres időszakos kifizetéseket biztosítanak a járadékosnak. A változó járadékok lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy nagyobb jövőbeni pénzáramlásban részesüljön, ha a járadékalap befektetései jól teljesítenek, és kisebb kifizetések esetén, ha befektetései rosszul teljesítenek. Ez kevésbé stabil cash flow-t biztosít, mint egy fix járadék, de lehetővé teszi az életjáradékos számára, hogy kihasználja az alap befektetéseiből származó erős hozam előnyeit.

Míg a változó járadékok némi piaci kockázatot hordoznak, és a tőke elvesztésének lehetősége is fennáll, a versenyzők és a funkciók hozzáadhatók az életjáradék-szerződésekhez (általában némi extra költségért), amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hibrid fix változó járadékként működjenek. A szerződéses tulajdonosok profitálhatnak a portfólió növekedési potenciáljából, miközben élvezhetik a garantált élettartamra vonatkozó minimális visszavonási előnyök védelmét, ha a portfólió értéke csökken. Amennyiben még ennél is többet tudna meg kattintson az eletjaradekhivatal.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?