Egyedi vászonkép ajándékba

Sokak számára komoly fejtörést jelent az ünnepek közeledtével, hogy mivel lepjék meg szeretteiket. Ha nem egy újabb személytelen ajándékot akarsz adni, hanem valami személyesebbel szeretnéd kifejezni szereteted, akkor érdemes egyedi vászonképpel készülni, mely saját fotó alapján készül.

Egyedi vászonkép ajándékozásával nagy sikert arathatsz! Manapság nagyon népszerűek az egyedi ajándékok, azonban a vászonkép további előnye, hogy dekorációnak és emléknek sem utolsó. A legtöbb otthonban a falakra valamilyen személyes kép kerül, általában fotók. A vászonképeknek viszont megvan az az előnye, hogy egyfajta eleganciával rendelkeznek. Akár a te fotóidból is készülhet vászonkép, amit az artiq.hu weboldalon tudsz megrendelni. Mindössze arra érdemes ügyelni, hogy a kép jó minőségű legyen és kellőképp nagy felbontású. A fény sem utolsó szempont, valamint az élesség. Összeségében egy jó minőségű fotóra van szükséged. Ugyanakkor ma már a különféle képszerkesztő programoknak köszönhetően nagyon sokat ki lehet hozni egy-egy képből, így, ha nem vagy teljes mértékben megelégedve a fotóddal, akkor utólag sokat javíthatsz rajta.

A vászonképek olyanok, mint a vizuális emlékeztetők, melyek a megajándékozottat emlékeztetik a szép pillanatokra és arra, hogy a képet kitől kapta. Ha a képen a család, barátok vannak, akkor sokkal könnyebb lesz elviselni a távolságot. Ha a kép egy elvesztett szerettünkről készült, akkor a kép valóságos kinccsé válik. Csak rajtad áll, hogy milyen saját fotóból készült vászonképpel örvendezteted meg barátaid és családod. De, akár saját magas is meglepheted egy személyes vászonképpel, mely kiválóan fog mutatni a falon! Bővebb információkért és személyes vászonkép rendelésért látogass el az artiq.hu weboldalra és tájékozódj!

Vélemény, hozzászólás?